NRK Meny
Reporter Martin Fjørtoft oppsummerer saken i Kristiansand hvor en kvinne er siktet for to drap.

Kvinne siktet for to drap

Oppsummert

En kvinne i 40-årene er pågrepet og siktet for to drap på Sørlandet. Det ene drapet skal ha skjedd i 2002 og det andre i 2014.

 • – Jeg har ikke gjort dette

  Den dobbeltdrapssiktede sørlandskvinnen (42) hevder i et intervju til VG at hun er uskyldig og at hun ikke har tillit til politiet. – Å være siktet i denne saken er surrealistisk. Jeg har ikke gjort dette, sier kvinnen. Politiet mener mistanken er styrket siden pågripelsen.

  Oppgraving av grav Randesund kirke
  Foto: Tom Richard Hanssen Olsen / NRK
 • Hadde sovemedisin i blodet

  66-åringen som politiet mener ble drept av sin ekskjæreste på First Hotel i Kristiansand i 2012 hadde en dødelig dose sovemedisin i blodet, skriver Fædrelandsvennen. Medisinen skal ha vært av samme merke som hans lege hadde skrevet ut til ham.

  Tidligere First hotel i Kristiansand
  Foto: Hans Erik Weiby / NRK
 • Drapssiktet kvinne tvangsinnlegges

  Kvinnen som er siktet for å ha drept sin tidligere samboer og faren sin i Kristiansand, tvangsinnlegges på sykehus, skriver Fædrelandsvennen. 42-åringen som har sittet fengslet siden hun ble pågrepet 26. september i år, nekter straffskyld.

Politiet i Kristiansand startet i dag gravearbeidet med å få åpnet graven til faren til den dobbeltdrapsiktede 42 år gamle Kristiansandskvinnen. Politiet tror det er mulig å finne spor av eventuell gift i levningene som har vært nedgravd i 15 år.
Politiet bekrefter at de har undersøkt et dødsfall til i familien til kvinna som er sikta for drap på sin far og sin tidligere samboer. Politiet har undersøkt om 42 åringen også kan knyttes til farmorens dødsfall.
– Det har vært gjort for få obduksjoner på Sørlandet, mener KrF-nestleder Kjell Ingolf Ropstad

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no