NRK Meny
Reporter Martin Fjørtoft oppsummerer saken i Kristiansand hvor en kvinne er siktet for to drap.

Kvinne siktet for to drap

Oppsummert

En kvinne i 40-årene er pågrepet og siktet for to drap på Sørlandet. Det ene drapet skal ha skjedd i 2002 og det andre i 2014.

 • Må utsette tvangsinnleggelse

  Kvinnen som er siktet for å ha drept sin tidligere samboer og sin far har anket avgjørelsen om å bli tvangsinnlagt på psykiatrisk avdeling, skriver FVN. Forsvarer Olav Sylte sier at kvinnen ikke blir flyttet fra fengselet før anken er behandlet.

 • Må utsette tvangsinnleggelse

  Kvinnen som er siktet for å ha drept sin tidligere samboer og sin far har anket avgjørelsen om å bli tvangsinnlagt på psykiatrisk avdeling. Det skriver FVN. Olav Sylte, som er forsvarer sier til avisa at kvinnen ikke vil bli flyttet fra fengselet før anken er behandlet.

  Kvinne i 40-årene siktet for to drap
  Foto: Elisabeth Grosvold / NTB scanpix
 • Vil tvangsinnlegge kvinne

  Politiet opplyser til VG at dei vil be om tvangsinnlegging av den 42 år gamle kvinna som er sikta for drap på sambuaren og faren sin. Kvinna nektar straffskyld. Politiadvokat Terje Skaddeberg Skaar vil ikkje seie kvifor dei vil ha kvinna innlagt.

 • Vil tvangsinnlegge drapssiktet

  Politiet i Kristiansand ønsker å tvangsinnlegge en 42 år gamle kvinnen som er siktet for to drap, skriver VG. Kvinna ble pågrepet i september i år, siktet for drap på sin ekssamboer og sin far i 2002. Forsvareren mener innleggelse ikke er nødvendig.

  Kvinne i 40-årene siktet for to drap
  Foto: Elisabeth Grosvold / NTB scanpix
Politiet bekrefter at de har undersøkt et dødsfall til i familien til kvinna som er sikta for drap på sin far og sin tidligere samboer. Politiet har undersøkt om 42 åringen også kan knyttes til farmorens dødsfall.
– Det har vært gjort for få obduksjoner på Sørlandet, mener KrF-nestleder Kjell Ingolf Ropstad
Reporter Martin Fjørtoft oppsummerer saken i Kristiansand hvor en kvinne er siktet for to drap.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no