NRK Meny
Reporter Martin Fjørtoft oppsummerer saken i Kristiansand hvor en kvinne er siktet for to drap.

Kvinne siktet for to drap

Oppsummert

En kvinne i 40-årene er pågrepet og siktet for to drap på Sørlandet. Det ene drapet skal ha skjedd i 2002 og det andre i 2014.

 • Politiet vil tiltale syvbarnsmor

  Politiet ber om at syvbarnsmoren (42) fra Kristiansand som er siktet for å ha drept sin ekssamboer med gift i 2014 og drap på sin far i 2002, blir tiltalt. Det melder VG. Rettssaken er berammet til september eller oktober i år.

  Oppgraving av grav Randesund kirke
  Foto: Tom Richard Hanssen Olsen / NRK
 • Fant spor av legemiddel i graven

  Rettsmedisinerne kan ikke påvise dødsårsaken til faren til en drapssiktet kvinne fra Kristiansand, men de fant spor av legemiddel i graven, skriver Fædrelandsvennen. Kvinnen er siktet for drapet på faren i 2002, og samboeren i 2014, men nekter straffskyld.

  Oppgraving av grav Randesund kirke
  Foto: Tom Richard Hanssen Olsen / NRK
 • Drapssak for retten i høst

  Rettssaken mot kristiansandskvinnen, som er sikta for to drap, kommer trolig opp i september eller oktober. Det kommer frem i en kjennelse der hun varetektsfengsles for fire nye uker. Kvinnen er sikta for å ha tatt livet av sin tidligere samboer og sin far.

  Oppgraving av grav Randesund kirke
  Foto: Tom Richard Hanssen Olsen / NRK
 • Svar om giftdrap drøyer ut

  Etterforskningen av kvinnen som er sikta for to giftdrap er forsinket. Ifølge politet blir rettssaken forskjøvet etpar måneder frem i tid fordi analyserapportene tar lenger tid enn forventa. Kvinnen er fengslet for fire nye uker.

Politiet i Kristiansand startet i dag gravearbeidet med å få åpnet graven til faren til den dobbeltdrapsiktede 42 år gamle Kristiansandskvinnen. Politiet tror det er mulig å finne spor av eventuell gift i levningene som har vært nedgravd i 15 år.
Politiet bekrefter at de har undersøkt et dødsfall til i familien til kvinna som er sikta for drap på sin far og sin tidligere samboer. Politiet har undersøkt om 42 åringen også kan knyttes til farmorens dødsfall.
– Det har vært gjort for få obduksjoner på Sørlandet, mener KrF-nestleder Kjell Ingolf Ropstad

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no