To personer påkjørt i Sandefjord. Politiet etterlyser bil.
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Kvinne påkjørt og drept på gangvei

Oppsummert

Mannen i 30-årene som politiet har siktet for uaktsomt drap etter en påkjørsel i Sandefjord fredag kveld, meldte seg lørdag ettermiddag. En kvinne i 50-årene døde. Ektemannen ble skadet i hendelsen.

 • Framstilles for fengsling i dag

  Mannen i 30-årene som er siktet for uaktsomt drap etter påkjørsel i Sandefjord hvor en kvinne døde fredag kveld, framstilles for varetektsfengsling i Vestfold tingrett trolig klokken 11 eller 12 mandag. Mannen ble søndag formiddag avhørt.

 • Mistenker at mannen var påvirket

  Mannen i 30-årene som er siktet for uaktsomt drap etter påkjørselen i Sandefjord fredag, erkjenner straffskyld. Politiet mistenker at han var påvirket da ulykken skjedde, men ifølge forsvareren har mannen ikke bekreftet at han var ruspåvirket.

 • Bilfører erkjenner straffskyld

  Mannen i 30 årene, som er siktet etter dødsulykken i Sandefjord, har erkjent straffskyld for uaktsomt drap. Det opplyser politiet søndag ettermiddag. Han har erkjent at han kjørte ned ekteparet i 50-årene hvor en kvinne døde og en mann ble skadet.

 • Takker vitner etter pågripelse

  Politiet forteller at gode vitneobservasjoner var grunnen til at de kunne oppklare saken i Sandefjord raskt. En kvinne i 50-årene ble påkjørt på en gangvei, og døde. Bilføreren stakk av, men meldte seg lørdag ettermiddag. Han er siktet uaktsomt drap.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no