NRK Meny
Bevæpnet politi på Feiring i Eidsvoll
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Kvinne funnet død i Feiring

Oppsummert

En kvinne i slutten av 60-årene ble 28. august 2017 funnet død i en privatbolig i Feiring i Akershus. Den antatte gjerningsmannen, kvinnens ektemann, er pågrepet. Politiet etterforsker det som et drap.

 • Knivdrept mor ble funnet av sønnen

  Kvinnen i 60-årene som ble knivdrept av ektemannen sin i Feiring i Eidsvoll mandag ble funnet av den ene sønnen deres, skriver Romerikes Blad. Det er bistandsadvokaten til ekteparets to sønner som bekrefter dette overfor avisen.

 • Fire uker varetekt for konedrap

  Mannen som er siktet for drapet av kona si på Feiring i Eidsvoll mandag blir varetektsfengslet i fire uker, bekrefter politiadvokat Guro Holm Hansen. Varetektsfengslingen inkluderer to uker med brev- og besøksforbud.

 • Får fire uker varetektsfengsling

  Mannen som er siktet for drapet av kona si på Feiring i Eidsvoll mandag blir varetektsfengslet i fire uker. Det bekrefter politiadvokat Guro Holm Hansen. Varetektsfengslingen inkluderer to uker med brev- og besøksforbud.

 • Politiet ber om fire ukers varetekt

  Mannen som har erkjent at han drepte kona si i Feiring i Akershus, blir fremstilt for varetektsfengsling. Politiet ber om fire uker. Kvinnen i slutten av 60-årene ble funnet død i ekteparets bolig i Feiring i Akershus tidlig mandag morgen.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no