Hopp til innhold
Teknikere på åstedet på Romerike
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Død kvinne funnet i bil ved Feiring

Oppsummert

En 39 år gammel mann er i tingretten dømt til ti års fengsel for å ha drept ekskjæresten. Hun ble funnet død i en bil ved Feiring i Eidsvoll i august 2017.

  • Feiring-drapet opp i retten

    Rettssaken om det såkalte Feiring-drapet, på grensen mellom Østre Toten og Eidsvoll, startet i Øvre Romerike tingrett i dag. En 39-åring er tiltalt for drap på sin kjæreste, og har i hovedsak erkjent straffskyld. Drapet skjedde 7. august i fjor.

    Teknikere på åstedet på Romerike
    Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
  • Rettsak etter Feiring-drapet

    I dag starter rettsaken mot en 39-åring som er tiltalt for å ha drept sin kjæreste med kniv, skriver OA. Drapet skjedde om kvelden 7. august i fjor i en bil i Feiring på grensa mellom Akershus og Oppland. Kvinna bodde på et asylmottak på Lena.

    Drap på Feiring i Eidsvoll
    Foto: Jørn Tveter / NRK
  • Innrømmer drap med forsett

    Mannen som er siktet for Feiring-drapet, har innrømmet å ha drept kjæresten med forsett, skriver Romerikes Blad. Kjæresten ble funnet drept i en bil i august, og mannen ble pågrepet ved bilen litt senere. Saken er ferdig etterforsket, ifølge politiet.

  • Drapsoffer var iransk borger

    Kvinnen som ble drept med kniv i en bil ved Feiring tirsdag, var en 23 år gammel iransk borger med midlertidig opphold i Norge, opplyser politiet. Drapet skjedde trolig tirsdag morgen, og politiet mener det var forsettlig.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no