NRK Meny
Politiet undersøker leiligheten på Ulven i Oslo
Foto: Fredrik Hove

Kvinne drept på Ulven i Oslo

Oppsummert

En mann i 30-årene er siktet for å ha drept kona på Ulven i Oslo, opplyser politiet. Mannen meldte selv ifra om hendelsen sent onsdag kveld. Da politiet ankom, var det også barn i leiligheten.

  • Mann tiltalt for drap

    En mann (35) møter i dag i Oslo tingrett, tiltalt for å ha drept kona si. Ifølge tiltalen knivstakk han kona gjentatte ganger mens deres barn så på. Drapet skjedde på Ulven i Oslo i 2015. Mannen innrømmer at han drepte kona, men nekter straffskyld.

  • Skal vurdere om han var psykotisk

    En 35-åring møter torsdag i Oslo tingrett, tiltalt for å ha drept sin kone i 2015. Sentralt i saken blir om han var psykotisk i gjerningsøyeblikket. Drapet fant sted på Ulven i Oslo 10. juni 2015.

  • Varetektsfengsling i Ulven-drapet

    Mannen som er siktet for å ha drept sin kone på Ulven i Oslo, ble fredag fengslet i fire uker med brev- og besøksforbud. Mannen varslet selv politiet om drapet onsdag kveld, og ble pågrepet i leiligheten der kvinnen ble funnet.

Politiet holder pressekonferanse kl 11. En mann i begynnelsen av 30-årene er pågrepet og siktet for å ha drept sin kone på Ulven i Oslo onsdag kveld.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no