Politiet undersøker leiligheten på Ulven i Oslo
Foto: Fredrik Hove

Kvinne drept på Ulven i Oslo

Oppsummert

En mann i 30-årene er siktet for å ha drept kona på Ulven i Oslo, opplyser politiet. Mannen meldte selv ifra om hendelsen sent onsdag kveld. Da politiet ankom, var det også barn i leiligheten.

 • Varetektsfengsling i Ulven-drapet

  Mannen som er siktet for å ha drept sin kone på Ulven i Oslo, ble fredag fengslet i fire uker med brev- og besøksforbud. Mannen varslet selv politiet om drapet onsdag kveld, og ble pågrepet i leiligheten der kvinnen ble funnet.

 • Drapssiktet mann godtar fengsling

  Mannen som er siktet for forsettlig drap på sin kone onsdag kveld, har ikke tatt stilling til skyldspørsmålet. Han samtykker til varetekt. – Hans eneste fokus nå er hvordan det går med barna hans, sier forsvarer Brynjar Meling til NTB torsdag kveld.

 • Drapssiktet mann i Oslo avhøres

  Mannen som er pågrepet og siktet for forsettlig drap på sin kone på Ulven i Oslo onsdag kveld, sitter i politiavhør i kveld, skriver NTB. Han meldte selv fra til politiet om drapet. Siktede og avdøde er fra Irak og hadde tre mindreårige barn sammen.

 • Pågrepet uten dramatikk

  Den drapssiktede mannen ble pågrepet i leiligheten uten dramatikk, opplyser politiet. Paret, som begge er av irakisk opprinnelse, har tre barn og disse var til stede da politiet ankom leiligheten.

Politiet holder pressekonferanse kl 11. En mann i begynnelsen av 30-årene er pågrepet og siktet for å ha drept sin kone på Ulven i Oslo onsdag kveld.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 03030 eller 03030@nrk.no