NRK Meny
Kvinne funnet drept i Asker
Foto: Monica G. Tvervaag / Leserbilde

Kvinne drept i Asker

Oppsummert

EI kvinne i 30-åra blei funnen drepen i si eiga leilegheit i Asker i juni 2013. Eksmannen til kvinna meldte seg for politiet og sa han har drepe kona si, og politiet rykte ut til leilegheita der dei fann henne. Paret har to felles born.

 • Eks-mannen fikk 11 års fengsel

  Eks-mannen til den 29 år gamle kvinnen som ble funnet drept i en leilighet på Gullhella i Asker i fjor er i Asker og Bærum tingrett dømt til 11 års fengsel. Den 36 år gamle mannen varslet selv politiet om drapet.

 • 11 års fengsel for drap

  En 36 år gammel mann er dømt til 11 års ubetinget fengsel for drapet på sin ekskone på Gullhella i Asker i juni i fjor. Mannen meldte seg selv for politiet kort tid etter drapet.

 • Drap på kvinnen i Asker kan være planlagt

  Politiet undersøker om drapet på en kvinne i Asker i juni var planlagt. Eksmannen er siktet for å ha kvalt henne. Mannen meldte seg til politiet kort tid etter drapet. Nå etterforsker politiet om drapet var planlagt for å finne ut om de skal tiltale mannen for forsettlig eller overlagt drap, skriver Budstikka.

 • Drept av kvelning

  Kvinnen som ble drept på Gullhella i Asker onsdag morgen døde sannsynligvis av kvelning. Det viser den foreløpige obduksjonsrapporten, skriver Budstikka.

  Kvinnens eksmann møtte selv på politivvakten samme dag og sa han hadde drept sin ekskone. Torsdag ble han varetekstfengslet i fire uker. Han har ennå ikke tatt stilling til straffskyld for drapet.

 • Eksmann varetektsfengsla etter Asker-drap

  Mannen som er sikta for drapet på ekskona si onsdag, blei torsdag varetektsfengsla i fire veker i Asker og Bærum tingrett.

  Ifølgje forsvararen kjem ikkje den sikta til å motsetja seg fengsling. Mannen, som er i midten av 30-åra, har framleis ikkje teke stilling til korleis han stiller seg til sjølve drapssiktinga, melder NTB

  Drap i Asker
  Foto: Andreas Sundby / NRK
Politiet om drapet i Asker
Kvinne funnet drept i Asker. Eksmannen meldte seg for politiet.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no