Hopp til innhold
Kvinne funnet død i Lier
Foto: Per Håkon Solberg / NRK

Kvinne død i Lier

Oppsummert

En mann er siktet for forsettlig drap etter at en kvinne ble funnet død i et hus i Lier. Det var mannen selv som varslet politiet om dødsfallet.

  • Drapssiktet sønn varetektsfengslet

    Den 36 år gamle mannen som er siktet for å ha drept moren sin i Lier i går, ble i dag varetektsfengslet i fire uker i Drammen tingrett, hvorav to uker er med full isolasjon, ifølge Drammens Tidende. Mannen har erkjent de faktiske forhold.

  • Erkjenner de faktiske forhold

    Den 36 år gamle mannen som er siktet for forsettlig drap på moren sin i Lier, erkjenner de faktiske forhold og skal stille under fredagens fengslingsmøte. – Han har ikke tatt stilling til skyldsspørsmålet, sier hans forsvarer Andrea Wisløff.

  • Lier: Siktet for drap på sin mor

    Kvinnen som ble funnet død i et hus i Lier i morgen er trolig den siktede mannens mor. Kvinnen er ikke formelt identifisert, men politiet tror at det er mannens 64 år gamle mor, som bodde i huset. Politiet holder pressekonferanse i saken klokken 13.

  • Kvinne funnet død i Lier

    En mann er pågrepet etter at en kvinne er funnet død i et hus i Lier i Buskerud. Mannen mistenkes for å ha noe med dødsfallet å gjøre, opplyser politiet. Huset ligger i området Sørsdal. Politiet er på stedet og gjør åstedsundersøkelser.

    Laster Twitter-innhold

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no