Kvinne funnet død i Lier
Foto: Per Håkon Solberg / NRK

Kvinne død i Lier

Oppsummert

En mann er siktet for forsettlig drap etter at en kvinne ble funnet død i et hus i Lier. Det var mannen selv som varslet politiet om dødsfallet.

 • Drapssiktet sønn varetektsfengslet

  Den 36 år gamle mannen som er siktet for å ha drept moren sin i Lier i går, ble i dag varetektsfengslet i fire uker i Drammen tingrett, hvorav to uker er med full isolasjon, ifølge Drammens Tidende. Mannen har erkjent de faktiske forhold.

 • Erkjenner de faktiske forhold

  Den 36 år gamle mannen som er siktet for forsettlig drap på moren sin i Lier, erkjenner de faktiske forhold og skal stille under fredagens fengslingsmøte. – Han har ikke tatt stilling til skyldsspørsmålet, sier hans forsvarer Andrea Wisløff.

 • Lier: Siktet for drap på sin mor

  Kvinnen som ble funnet død i et hus i Lier i morgen er trolig den siktede mannens mor. Kvinnen er ikke formelt identifisert, men politiet tror at det er mannens 64 år gamle mor, som bodde i huset. Politiet holder pressekonferanse i saken klokken 13.

 • Kvinne funnet død i Lier

  En mann er pågrepet etter at en kvinne er funnet død i et hus i Lier i Buskerud. Mannen mistenkes for å ha noe med dødsfallet å gjøre, opplyser politiet. Huset ligger i området Sørsdal. Politiet er på stedet og gjør åstedsundersøkelser.

  Laster Twitter-innhold

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no