skilleStemmer fra arkivetskilleLitteraturquizskille_slutt
litteratur_forfattere_3_1_banner
Her er du: NRK.no > Nyheter > Kultur > Forfattere Sist oppdatert 13:49
Forfatterarkivet er under arbeid, og vil komme i en ny og bedre versjon.

 
Samleside: JOHAN HARSTAD

Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet

Johan Harstads nye roman «Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet» er mange gode romanidéer samlet i en svak roman, mener vår anmelder.

Den evige 2er i Ordfront

Hvordan er det å leve som nest best, spør Siss Vik i Ordfront. Er det feigt eller modig? 18.5. kl.1930.

Bjørnson-stipendet til Harstad

Johan Harstad er årets heldige innehaver av Bjørnson-stipendet. Det var under onsdagens åpning av Bjørnson-festivalen 2003 at tildelingen skjedde.

Bjørnsonstipend til Johan Harstad

Forfatteren Johan Harstad ble onsdag tildelt Bjørnsonstipendet på 15 000 kroner.

Harstad x 4

Fire søndager på rad sender NRK P2 noveller av Johan Harstad i Verdt å lese. Dette er noveller av høy verdi, sa kritikerne, som hentet frem godordene.

Ambulanse

I denne boken finnes det håp, og det finnes ekte møter mellom mennesker, sier Siss Vik om Johan Harstads novellesamling.

Harstad, Johan

Født i 1979. Johan Harstad debuterte i 2001 med kortprosasamlingen "Herfra blir du bare eldre". Året før vant Harstad et arbeidsstipend på 25 000 fra Gyldendal.

Tre unge menn

En ambulanse som kjører inn og ut av folks liv, en bisettelse som allerede har funnet sted, og en manusforfatter som tror alt er tillatt når han baler med historien om den spanske borgerkrigen og sine egne kjærlighetshistorier....Ja, dette er Boktilsynet denne uken!

Litterær palmehelg på Voss

Unge nordiske forfattere satte hverandre stevne under Vossajazz palmehelgen. Deler av programmet ble direktesendt på P2 - du kan høre sendingen her:
MER  [Kultur]

Lut lei bygdelitteraturen

Kritikere har mye større tålmodighet med samtidslitteratur fra bygda, mener forfatter og påtroppende Vinduet-redaktør Steffen Sørum. Han slår et slag for den rufsete bylitteraturen.
MER  [Kultur]


 
10 SISTE LITTERATUR
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no