skilleStemmer fra arkivetskilleLitteraturquizskille_slutt
litteratur_forfattere_3_1_banner
Her er du: NRK.no > Nyheter > Kultur > Forfattere Sist oppdatert 13:49
Forfatterarkivet er under arbeid, og vil komme i en ny og bedre versjon.

 

Vogt, Kari

Kari Vogt er religionshistoriker ved Institutt for kultur- og samfunnsfag på Universitetet i Oslo. Hun har utgitt og vært medutgiver av en rekke bøker og artikler om religionshistoriske og kulturhistoriske emner. Er en av våre fremste eksperter på islam.

Publisert 26.03.2002 10:48.

Fra bibliografien

1985 Islams hus
1995 Kommet for å bli
1997 Reise i Iran
2000 Islam på norsk
2002 Bruddet (i samarbeid med Anders Heger)


 
10 SISTE LITTERATUR
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no