skilleStemmer fra arkivetskilleLitteraturquizskille_slutt
litteratur_forfattere_3_1_banner
Her er du: NRK.no > Nyheter > Kultur > Forfattere Sist oppdatert 13:49
Forfatterarkivet er under arbeid, og vil komme i en ny og bedre versjon.

 
Samleside: HÅVARD SYVERTSEN

Det skal nok gå alt sammen, men hvor hen?

Liten, men god, sier vår anmelder om Håvard Syvertsens nye roman. Den handler om en forfatter som ikke lenger finner ordene, en mann som mister grepet om seg selv og om verden.

Storby-klassiker på norsk

- "Berlin Alexanderplatz" er en fantastisk bok, som slett ikke er noen støvete klassiker, men aktuell som bare det, sier Knut Hoem om den tyske forfatteren Alfred Döblins store roman. Også Geir Gulliksen og Håvard Syvertsens samarbeidsroman "In vivo" får hederlig omtale i Boktilsynet denne uken.

Ros til Syvertsen

Den usedvanlig sikre romanen er stille og langsomt opplysende på sitt eget uimotståelige vis, skriver den danske avisen Politiken om Håvard Syvertsens roman "I lyset".

Aschehoug-forfattere til Danmark

Forfatterne Sigmund Jensen (bildet) og Håvard Syvertsen fikk begge overveldende kritikker for sine siste bøker. Nå er romanene solgt til Danmark.

Håvard Syvertsen:

I lyset

Har du ikke lest noe av forfatteren Håvard Syvertsen, bør du benytte anledningen nå. Hans nye roman er vakker og vemodig.
MER  [Kultur]

Et litterært gjennombrudd

Allerede før romanen "I lyset" kom ut, hadde ryktene begynt å gå om at alle som leste den begynte å gråte. Se video med forfatteren Håvard Syvertsen!
MER  [Kultur]

Syvertsen, Håvard

Født 1962. Norsk forfatter av romaner og novellesamlinger. Håvard Syvertsen debuterte i 1992 med novellesamlingen "Nå ville han ikke tenke på det".


 
10 SISTE LITTERATUR
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no