skilleStemmer fra arkivetskilleLitteraturquizskille_slutt
litteratur_forfattere_3_1_banner
Her er du: NRK.no > Nyheter > Kultur > Forfattere Sist oppdatert 13:49
Forfatterarkivet er under arbeid, og vil komme i en ny og bedre versjon.

 
Samleside: HERBJØRN SØREBØ

Herbjørn Sørebø er død

NRK-veteran, kåsør og forfattar Herbjørn Sørebø døydde på sjukehus i Oslo laurdag føremiddag etter å ha vore sjuk i lang tid. Sørebø kjem frå Guddal i Fjaler, og vart 69 år gamal.

Ei kjend røyst har tagna

Herbjørn Sørebø er død. Han var fødd i 1933,og blei tilsett i NRK i 1964. Herbjørn Sørebø hadde fleire stillingar i NRK fram til han gjekk av med pensjon hausten 2001. I tillegg til sitt arbeid i NRK var Sørebø forfattar av rundt 50 bøker.

Herbjørn Sørebø er død

NRK-veteranen Herbjørn Sørebø døde lørdag formiddag på sykehus etter lang tids sykdom. Sørebø har jobbet i NRK siden 1964. Han ble 69 år.

Sørebø, Herbjørn

1933 - 2003. Journalist, kommentator og forfatter. Herbjørn Sørebø var i mange år ansatt i NRK, blant annet som sjef for Dagsrevyen, som politisk journalist, kåsør og kommentator. Han har gitt ut en rekke bøker, både essayistikk, humorbøker og kåserier. Herbjørn Sørebø mottok Kongens fortjenestemedalje i gull 2003.

Kongens gull til Sørebø

NRKs mangeårige medarbeider og tidligere sjef for Dagsrevyen, Herbjørn Sørebø, er tildelt Kongens fortjenestemedalje i gull.

Kjende personar i Fjaler:

Herbjørn Sørebø

Forfattar og NRK-veteran Herbjørn Sørebø frå Fjaler døydde nyleg, 69 år gamal. I Fylkesleksikonet kan du lese meir om den store produksjonen som Sørebø har bak seg...

Fra '99-sesongen...

Husker du Derrick?

Mange skriver inn og spør etter repriser på gamle innslag. Blant de mest etterspurte er Derrick. Værsågod!
MEIR  [VIP]


 
10 SISTE LITTERATUR
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no