Hopp til innhold
Trafikkulykke E18
Foto: Vestfold interkommunale brannvesen

Kritisk skadd i E18-ulykke

Oppsummert

En bil har kjørt i tunnelveggen i Hillestadtunnelen på E19 ved Holmestrand. Politiet opplyser at mannen som var i bilen er kritisk skadd. Sydgående løp på E18 ble i en periode stengt i forbindelse med ulykken.

 • Bilfører kan ha sovnet

  Mannen som ble livstruende skadd da han kjørte i Hillestadtunnelen på E18 i morges, kan ifølge politiets operasjonsleder Jan Kristian Johnsrud ha sovnet bak rattet. Årsaken til ulykken er ikke klar. Den etterforskes av politiet og Statens vegvesen.

 • Kritisk skadet

  Personen som kjørte i veggen ved Hillestadtunnelen på E18 i Holmestrand i morges er kritisk skadet, og blir fløyet til Ullevål sykehus. E18 er stengt mellom Hanekleivtunnelen og Islandkrysset i sørgående løp, men politiet jobber med å åpne et felt.

  Trafikkulykke E18
  Foto: Vestfold interkommunale brannvesen
 • Kritisk skadd på E18

  Politiet i Sør-Øst opplyser på Twitter at personen i bilen som kjørte i en fjellvegg på E18 i natt, er kritisk skadd. Vedkommende er på vei til Ullevål i luftambulanse. Politiet jobber med å få åpnet trafikken i sørgående retning.

 • Hardt skadet i trafikkulykke

  Ifølge politiet er personen som kjørte inn i veggen på Hillestadtunnelen på E18 hardt skadd. Personen får behandling på stedet av luftambulansen, opplyser operasjonsleder Erik Gunnerød hos politiet.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no