IMG_6886.JPG
Foto: TIPSER.NO - FOTO

Kraftig kollisjon i Akershus

Oppsummert

En person er skadet etter en frontkollisjon i Akershus natt til 21. mai. Sjåføren av bilen som snudde på E6 og forårsaket frontkollisjonen ved Nordbytunnelen, er siktet for brudd på vegtrafikkloven. Politet mistenker at mannen i 20-årene var beruset.

 • Tre menn skadd i frontkollisjon

  Tre personer i 20-årene ble skadd etter at to biler kolliderte front mot front på E6 i Akershus. En av dem er operert for bruddskader. En person er pågrepet og siktet for promillekjøring.

 • E6 åpnet i en retning

  E6 er åpnet i en kjøreretning etter ulykken ved Nordbytunnelen i natt. Trolig tar det litt tid før det andre feltet åpner, fordi undersøkelser på stedet gjenstår.

  IMG_6886.JPG
  Foto: TIPSER.NO - FOTO
 • Tror føreren kjørte med promille

  Tre personer er kritisk skadd etter en ulykke med to biler og seks personer involvert i Akershus i natt. Sjåføren av en bil som snudde på E6 og forårsaket frontkollisjonen er arrestert, mistenkt for promillekjøring.

  Laster Twitter-innhold
 • Ulykke i Akershus

  Flere personer er skadd etter at to biler kolliderte front mot på E6 ved Vinterbrosletta i Akershus. En person ble sittende fastklemt etter ulykken, like før Nordbytunnelenrundt klokka 1.45.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no