Hopp til innhold
Bangkok-mistenkt
Foto: HANDOUT

Kraftig eksplosjon i Bangkok

Oppsummert

Thailandsk politi har arrestert en mann som er mistenkt for å stå bak eksplosjonen som drepte 20 og skadet 123 mennesker i hovedstaden Bangkok 17. august. Mannen beskrives som den hovedmistenkte.

 • Thailand: Har trolig tatt hovedmann

  Politiet i Thailand mener å ha pågrepet en av hovedmennene bak bomben sim jistet 20 mennesker livet i sentrum av Bangkok i august. Yusufu Mieriali (25) ble tatt på grensen til Kambodsja. Han skal ha overlevert en tung ryggsekkbombe til hovedmannen.

 • Utelukker at de har hovedmannen

  Thailandsk politi utelukker nå at mannen de har pågrepet er hovedmannen bak bombenagrepet i Bangkok. – Men han er definitivt involvert i angrepet, sier en polititalsmann fredag og viser til at de har funnet DNA-spor som bekrefter dette.

 • Ny arrestordre etter Bangkok-terror

  Det er utstedt arrestordre på ektemannen til den mistenkte etter bombingen i Bangkok, melder Associated Press. Eksplosjonen drepte 20 og skadet 123 mennesker i hovedstaden Bangkok 17. august.

 • Thailand: Fingeravtrykk gir bevis

  Fingeravtrykkene til en mann som ble pågrepet etter at en bombe eksploderte i Bangkok, matcher med fingeravtrykk finnet på bombeutstyr funnet av politiet. Det sier politiet til Associated Press. Bomben kostet 20 mennesker livet.

 • Thailand: – Hovedmistenkt tatt

  Det skal være den hovedmistenkte bak bombeangrepet i Bangkok som ble arrestert tirsdag, opplyser Thailands statsminister. Det skriver AP. Mannen ble fanget på et videokamera. Han er av utenlandsk opprinnelse og ble tatt på grensen til Kambodsja.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no