TURKEY-BLAST/ A Turkish police officer closes a street after an explosion in Ankara
Foto: UMIT BEKTAS / Reuters

Kraftig eksplosjon i Ankara

Oppsummert

28 mennesker mistet livet og over 60 mennesker ble såret i bombeangrepet i Tyrkias hovedstad Ankara onsdag.

 • Tyrker sto trolig bak Ankara-angrep

  DNA-analyser har vist at hovedmannen bak selvmordsangrepet i Ankara forrige uke, var en mann fra Tyrkia, ikke Syria som først antatt. Mannen er født øst i Tyrkia. Dette er samme mann den kurdiske militanntgruppen som sa de sto bak angrepet, oppga.

 • 14 siktet i Ankara

  14 personer er siktet i forbindelse med selvmordsangrepet i Ankara i forrige uke, ifølge tyrkiske medier. De siktede er mistenkt for å ha hjulpet en terrororganisasjon og for å ha forfalsket offentlige dokumenter, ifølge nyhetsbyrået Anadolu.

 • Ankara: PYD avviser at de står bak

  Leder av det syrisk-kurdiske partiet for en demokratisk, kurdisk union (PYD) avviser at de står bak terrorangrepet i Ankara hvor 28 mennesker ble drept, melder AFP. PYD og deres YPG-milits kjemper mot IS med støtte fra den USA-ledede koalisjonen.

  Laster Twitter-innhold
Minst ti mennesker skal være skadd og fem drept etter at det man mistenker var en bilbombe, gikk av i den tyrkiske hovedstaden Ankara.
Minst ti mennesker skal være skadd og fem drept etter at det man mistenker var en bilbombe, gikk av i den tyrkiske hovedstaden Ankara.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no