Politiet søker nå etter en mann med mørk jakke og t-skjorte som løp mot Kjølberggata på Tøyen

Knivstikking på Tøyen

Oppsummert

Onsdag kveld meldte politiet i Oslo at de undersøkte en mulig knivstikking på Tøyen. På stedet fant de et blodig offer som blødde mye fra hodet. Vitner har også sett en mann som løp fra stedet.

 • Har vært i psykologsamtaler

  Mannen i slutten av 40-årene som er pågrepet og siktet for å ha knivstukket en jevnaldrende mann i Oslo onsdag kveld, har vært i samtale med psykolog, skriver NTB. Det er en relasjon mellom ham og offeret.

 • Pågrepet etter knivstikking

  Politiet har tatt gjerningsmannen som knivstakk en person på Tøyen i Oslo i går kveld. Mannen ble pågrepet på en adresse utenfor sentrum av Oslo, skriver politiet på Twitter. Han motsatte seg pågripelsen og er kjørt til legevakten med mindre skade.

  Laster Twitter-innhold
 • Politiet søker etter gjerningsmann

  – Fornærmede var bevisst da han ble kjørt til sykehuset, sier innsatsleder Steinar Syversen i politiet etter knivstikkingen på Tøyen i Oslo. Vitner har fortalt om krangling, og den fornærmede skal ha oppsøkt Tøyen burger for å få hjelp.

  Offeret fikk hjelp på restauranten og ambulansepersonalet fikk stanset blødningen, i følge politiet.
 • Hørte skrik og så mann som løp

  Et vitne NRK har snakket med hørte et skrik og så en mann som løp nedover Kjølberggata på Tøyen rundt klokken 21.10. Politiet undersøker en mulig knivstikking i området, og en person som blødde kraftig fra hodet er sendt til sykehus.

  Mulig knivstikking på Tøyen
  Foto: Tipser
 • Har funnet blodig offer i Oslo

  Politiet i Oslo har funnet en person som blør kraftig fra hodet. De søker nå etter en mann med mørk jakke og t-skjorte som løp mot Kjølberggata på Tøyen, i forbindelse med en mulig knivstikking. Den fornærmede er kjørt til sykehus.

Offeret fikk hjelp på restauranten og ambulansepersonalet fikk stanset blødningen, i følge politiet.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no