Kvinne knivstukket på Grünerløkka
Foto: Daniel D.Laabak / TIPSER.NO

Knivstikking i Oslo

Oppsummert

En kvinne i 20-årene skal ha blitt knivstukket på Grünerløkka i Oslo natt til søndag 7. april. En mann i 40-årene er pågrepet, og politiet tror kvinnen var et tilfeldig offer.

 • Person knivstukket i Oslo

  En person med mindre knivskader møtte på legevakten i Oslo i morges. Ifølge politiet skal hendelsen ha skjedd litt før klokken 08 ved Carl Berner, politet ønsker kontakt med mulige vitner.

 • Russar sikta for drapsforsøk

  Ein 37 år gamal russar er varetektsfengsla i fire uker etter at han stakk ein annan mann med kniv på Grünerløkka i Oslo tysdag morgon. Mannen som har ei valdshistorie frå tidlegare har samtykka til fengslinga.

 • Dømt for vold tidligere

  Mannen som er siktet for å ha knivstukket to kvinner på Grünerløkka i Oslo er tidligere dømt for vold. Hans Christian Brodwall Nielsen, som i 2017 ble slått til av mannen som nå er siktet, mener også han var et tilfeldig offer.

 • Varetektsfengslet etter knivstikking

  Mannen i 40-årene som er siktet for to drapsforsøk etter knivstikkingen på Grünerløkka i Oslo i helgen, er varetektsfengslet i fire uker av Oslo tingrett. Det melder VG. Politiet tror kvinnene som ble stukket var tilfeldige ofre.

 • Samtykka til fire veker i fengsel

  Mannen i 40-åra som stakk ei kvinne i 20-åra med kniv på Grünerløkka i Oslo på sundag har samtykka varetektsfengsla i fire veker. Han kan få brev- og besøksforbod. Mannen vedgår ikkje straffskuld.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no