NRK Meny
Ambulanse etter knivstikking i Lommedalen
Foto: Trude Bakke / NRK

Knivstikking i Lommedalen

Oppsummert

En person ble søndag 30. november 2014 knivstukket i Lommedalen i Bærum.

 • Mann utenfor livsfare etter angrep

  Mannen i 30-årene som ble knivstukket i ryggen i Lommedalen i Bærum søndag ettermiddag, er utenfor livsfare. Mannens tilstand skal være stabil, skriver Budstikka. Knivstikkingen skjedde utendørs på en skogsbilvei.

 • Fant alvorlig skadet

  Innsatsleder Tomas Broberg rykket ut til knivstikkingen i Lommedalen i Bærum i kveld. – Da vi kom til stedet fant vi en person som var relativt alvorlig skadet. Luftambulansen ble sendt hit og han ble fløyet til Ullevål sykehus, sier han til NRK.

  Innsatsleder Tomas Broberg forteller om at de fant en relativt alvorlig skadet person da de rykket ut til Lommedalen på melding om knivstikking.
 • Øst-europeisk tilknytning

  Politiet mener at både offeret og mannen som er pågrepet for knivstikkingen i Lommedalen har tilknytning til Øst-Europa. – Vi kan ikke si så mye, men vi mener det er en øst-europeisk tilknytning, sier innsatsleder Tomas Broberg til NRK på stedet.

 • Skadd fløyet til Ullevål

  Politiet opplyser at den skadde etter knivstikkingen i Lommedalen i Bærum er fløyet med helikopter til Ullevål sykehus. De leter fortsatt etter en eller flere gjerningspersoner.

  Laster Twitter-innhold
Innsatsleder Tomas Broberg forteller om at de fant en relativt alvorlig skadet person da de rykket ut til Lommedalen på melding om knivstikking.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no