NRK Meny

Knivstikking i Åkebergveien

 • Etterlyser mann etter knivstikking i Oslo

  Politiet opplyser fra Åkebergveien i Oslo at det var en slåsskamp inne i en leilighet som førte til at to personer ble sendt til sykehus med skader.
  – Inne i leiligheten fant vi to mannspersoner som var skadet. De ble sendt umiddelbart til sykehus med skader som mest sannsynlig stammer fra knivstikk, sier innsatsleder Lise Dønnem
  Politiet opplyser at de vet at minst en person skal ha forlatt stedet før politiet kom. De ber publikum om å melde fra til politiet om de har sett en mann, mulig somalier, rundt 185 cm høy og iført en tynn, blå bomullsjakke med bar overkropp under.

  Ett av vinduene i leiligheten er knust og har tydelige blodspor.

  knivstikking tøyen vindu
  Foto: Øzgur Tufan / NRK
 • Ikke livstruende skadd etter mulig knivdrama

  De to som er bragt til sykehus etter slåssing og mulig knivstikking i Åkebergveien på Tøyen i Oslo er ikke livstruende skadd, opplyser politiet i Oslo.

  Les mer på NRK.no

  Knivstikking Tøyen
  Foto: Øzgur Tufan / NRK
 • Politiet: – Kan være flere involverte i knivdrama

  To personer, hvorav en mann i 30-årene, er sendt til sykehus etter slåssing og mulig knivstikking i Oslo onsdag morgen.

  – Vi fikk tips fra publikum og rykket kjapt til stedet med bevæpnede patruljer. To personer er skadd, med uvisst skadeomfang. Vi vet foreløpig ikke om det er offer og gjerningsmann, eller om flere er involverte, og vi jobber nå med å få oversikt, sier operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt.

 • Politiet: – To til sykehus etter melding om knivstikking i Oslo

  Ifølge politiet i Oslo er to personer sendt til sykehus etter melding om slåssing og mulig knivstikking i Åkebergveien. Politiet jobber fortsatt med å få oversikt over hendelsen, skriver operasjonssentralen i Oslo på Twitter.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no