Knivstikking på Tøyen
Foto: Daniel Dale Laabekk / Tipser.no

Knivdrap i Oslo

Oppsummert

En mann i 50 årene ble knivstukket på Tøyen i Oslo natt til søndag. Mannen døde av skadene på sykehus. Den antatte gjerningsmannen ble pågrepet på stedet uten dramatikk, og vil bli avhørt i løpet av søndag formiddag.

 • Siktede og offer kjente hverandre

  Både siktede og offeret er norske statsborgere med vietnamesisk bakgrunn, opplyser Grete Metlid i politiet. Hun sier de to har kjent hverandre over tid – Saken knyttes ikke til noe miljø, sier hun til NTB.

 • Avhørt i flere timer

  Seksjonssjef ved voldsavsnittet i Oslo politidistrikt, Grete Lien Metlid, sier siktede etter knivdrapet i natt har sittet i avhør i flere timer. – Vi kan ikke si noe om motiv eller hva som utløste handlingen ennå, sier hun.

 • Vedgår knivstikking

  En mann i 50-årene som er siktet for forsettlig drap, vedgår at han knivstakk en mann i 50-årene i natt. – Siktede har ikke tatt stilling til straffskyld, sier Grete Metlid i oslopolitiet.

 • Mann siktet for knivdrap på Tøyen

  En mann i 50-årene er siktet for forsettlig drap på en annen mann etter en knivstikking i en leilighet i Oslo. Offeret døde på operasjonsbordet natt til søndag. Mannen ble pågrepet på åstedet og satt søndag ettermiddag i avhør, melder NTB.

 • En pågrepet etter knivstikking

  – Den antatte gjerningsmannen ble pågrepet på stedet uten dramatikk, og vil bli avhørt i løpet av søndag formiddag, sier vaktleder Jon Rune Lande til NRK. Både den omkomne og den pågrepne er i 50-årene. Men politiet vet ennå ikke hva slags relasjon det er mellom dem.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no