France Knife Attack
Foto: Thibault Camus / AP

Knivangrep i Paris

Oppsummert

To personer er kritisk skadd etter at en person gikk til angrep med en mulig machete utenfor de tidligere lokalene til satiremagasinet Charlie Hebdo i Paris, Frankrike. Én mistenkt er pågrepet.

 • Fransk politi granskar video

  Etterforskarar i Frankrike granskar søndag ein video der ein person tek ansvaret mot to personar utanfor dei tidlegare lokala til Charlie Hebdo, melder AFP. To personar blei alvorleg skada då ein person gjekk til angrep på dei med ei kjøttøks fredag.

 • Tilstått etter knivangrep

  Mannen som er mistenkt for knivangrepet i Paris, har tilstått, opplyser kilder i det franske rettsvesenet. Sju personer er pågrepet etter angrepet utenfor de tidligere lokalene til Charlie Hebdo, skriver NTB. En person er løslatt.

 • Mann terrorsikta etter knivangrep

  Ein mann er terrorsikta etter at to personar blei kritisk skadde i eit knivangrep i Paris fredag, utanfor dei tidlegare lokala til Charlie Hebdo, melder AFP. Den sikta mannen er i varetekt, og fire andre personar er arresterte.

 • Innanriksminister: – Tydeleg terror

  Den franske innanriksministeren hevdar knivangrepet i Paris «tydeleg var ei islamistisk terrorhandling», melder AFP. Antiterroraktørar i Frankrike har starta ei etterforsking etter åtaket fredag.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no