Knivangrep i München
Foto: CHRISTOF STACHE / AFP

Knivangrep i München

Oppsummert

Fire personer er skadet etter knivstikking ved Rosenheimerplatz i München. Gjerningsmannen skal ha forsøkt å knivstikke ytterligere to. Politiet har pågrepet en person de tror er gjeringsmannen.

 • Politiet: Har pågrepet knivmistenkt

  Politiet i München sier de har pågrepet det de mener er gjerningsmannen som knivstakk fire personer. Politiet sier det nå ikke lenger er noen fare for innbyggerne. Tidligere på dagen ba de beboere i området holde seg innendørs.

 • – Forsøkte å knivstikke 6 personer

  Politiet i München tror de har pågrepet gjerningsmannen som sto bak knivstikkingen på Rosenheimerplatz. Fire personer skal være skadet. Mannen skal ha forsøkt å knivstikke seks personer; fem menn og en kvinne, melder Reuters.

 • Politiet bekrefter pågripelse

  Politiet i München bekrefter at de har pågrepet en mistenkt person, men vet ikke ennå om det er mannen som angrep fem personer med kniv. Polititalsmann Markus da Gloria Martins sier den pågrepne passer med beskrivelsen som ble gitt etter angrepet.

  Laster Twitter-innhold
 • Leter etter mann som knivstakk fem

  Politiet i München har kommet med en oppdatert beskrivelse av gjeringsmannen som har knvisskadet fem personer. Mannen skal ha kort, mellomblondt hår, være ubarbert og ha en korpulent figur.

  Laster Twitter-innhold

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no