Bil i pizzarestaurant øst for Paris
Foto: Gillian Fleque/Conflict News/Twitter

Kjørte inn i pizzeria øst for Paris

Oppsummert

En 13 år gammel jente døde da en bilfører kjørte inn i en pizzeria i Sept-Sorts øst for Paris mandag kveld. 13 personer er skadd. Franske myndigheter sier det trolig ikke er en terrorhandling. Politiet har pågrepet sjåføren som skal ha vært suicidal.

 • Tror pizzeria-angriper var dopet

  Statsadvokaten i den franske byen Meaux sier at den 39 år gamle mannen som mandag kveld kjørte inn i en pizzarestaurant i byen Sept-Sorts øst for Paris, trolig var dopet. Drapsetterforksning er igangsatt. En 13 år gammel jente døde og 13 er skadd.

 • Fem livstruende skadet i Sept-Sorts

  Fem personer er livstruende skadet etter at en bil kjørte inn i en pizzarestaurant i Sept-Sorts øst for Paris ved 22.30-tiden mandag. Blant de skadde er en gutt på tre år og en yngre bror av den omkomne jenta på 13 år. Ytterligere åtte er på sykehus.

 • 12 skadd, én død utenfor Paris

  I tillegg til den unge jenta som ble drept da en bil kjørte inn i en pizzarestaurant utenfor Paris, er 12 personer skadd, fire av dem livstruende, melder nyhetsbyrået AFP. Politiet mener det ikke dreier seg om terror, men en suicidal sjåfør.

 • Franske myndigheter: – Ikke terror

  Talsmann for innenriksministeriet i Frankrike, Pierre-Henry Brandet, sier til BFM TV at hendelsen øst for Paris trolig ikke er en terrorhandling. Mannen som kjørte inn i en pizzeria og drepte en jente, skal ha vært suicidal. Han er født i 1985.

 • France Info: Prøvde å ta livet sitt

  Sjåføren som kjørte inn i pizzeriaen øst for Paris og drepte en ung jente, skal ha forsøkt å ta livet sitt for noen dager siden, melder France Info. Minst fem andre personer ble skadd da bilen kjørte inn i restauranten i Seine-et-Marne.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no