Hopp til innhold

Kamp om parkeringsplass endte med bot

Kvinnen ble rasende da en bilist kuppet parkeringsplassen hun holdt av på Storosenteret i Oslo. Nå er hun dømt til å betale 45.000 kroner i bot og erstatning.

Sentralt i bevisene mot kvinnen var en video paret i den andre bilen tok av henne, da hun skjelte dem ut, slo i bilen deres og ødela det ene sidespeilet, melder Avisa Oslo. Skadene på speilet ble taksert til 39.000 kroner.

Kvinnen hadde bedt sin elleve år gamle datter stille seg opp i parkeringslommen på Storosenteret for å holde den av til hun fikk snudd bilen. Da den andre bilisten likevel plasserte sin bil der, reagerte hun med sinne.

Hun mente det var uforsvarlig å kjøre rett mot datteren, men fikk til svar at dette var en parkeringsplass og ingen lekeplass. Deretter slo kvinnen i bilen, men karosseriet sto imot. Men det neste slaget som traff speilet, medførte skade.

Opptrinnet endte i en tiltale for skadeverk og kroppskrenkelse, det siste fordi hun skulle ha dyttet kvinnen i den aktuelle bilen som «stjal» den ledige plassen. I tillegg til å erstatte bilspeilet, er kvinnen også dømt til å betale en bot på 6.000 kroner.

(NTB)

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no