Kajakkpadler savnet i Fusa

 • Padler så vennen forsvinne

  Politiet antar at den savnede padleren 30-årene er omkommet. De to kameratene var ute og padlet i natt da kajakken deres gikk rundt. – Det er søkt etter mannen med et varmefølsomt kamera og foretatt strandsøk uten resultat, opplyser politiet til NRK.

  Redningsaksjonen etter en 31 år gammel mannlig padler som er savnet i Skogseidvatnet i Fusa er nå avsluttet. Mannen ble meldt savnet etter en padletur.
 • Vanskelige forhold i søket

  Lørdag ettermiddag var det for dårlig sikt til at dykkere kunne lete etter den 31 år gamle kanopadleren som trolig har mistet livet. To menn var på tur natt til lørdag da kanoen deres kantret. Ingen brukte redningsvest, men en av dem kom seg i land.

 • – Ikke lenger noen redningsaksjon

  – Vi kan aldri utelukke noe, men området rundt vannet er gjennomsøkt godt. Og dersom den savnede fortsatt er i vannet, vil dette ikke lenger dreie seg om noen redningsaksjon, sier Johan Mannsåker ved Hovedredningssentralen i Sør-Norge.

 • Fortsetter letingen etter padler

  Letingen etter en kanopadler i 30-årene ved Skogseidvatnet i Fusa kommune i Hordaland fortsetter. Store mannskaper lette etter mannen natt til lørdag. To menn var ute på vannet i kano da den kantret sent fredag kveld.

 • Kajakkpadler savnet i Hordaland

  Store mannskaper er satt inn i letingen etter en padler som er savnet ved Skogsidvatnet i Fusa i Hordaland. To menn var ute i samme kajakk eller kano, da den kantret fredag kveld. Den ene av dem klarte å svømme til land, mens den andre er savnet.

Redningsaksjonen etter en 31 år gammel mannlig padler som er savnet i Skogseidvatnet i Fusa er nå avsluttet. Mannen ble meldt savnet etter en padletur.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no