Washington
Foto: HANDOUT / Reuters

Jordskred i Washington

Oppsummert

24 menneske er stadfesta omkomne, medan talet på sakna etter jordraset i Oso i delstaten Washington i USA er nedjustert frå 30 til 22.

 • 24 omkomne og 22 sakna i Washington

  Dødstalet etter jordraset nord for Seattle i den amerikanske delstaten Washington har kome opp i 24, medan talet på sakna er nedjustert frå 30 til 22.

 • 30 mennesker er fortsatt savnet

  15 ofre er formelt identifisert, og 30 mennesker er fortsatt savnet etter at en vegg av søle, trær og steiner veltet ned over den lille landsbyen noen mil nord for Seattle 22. mars.

 • Dødstallet opp i 21 etter jordskred

  Dødstallet etter jordraset i Oso i delstaten Washington steg søndag til 21, mens ytterligere fire lik er lokalisert, men ennå ikke med i det offisielle dødstallet.

 • 90 menneske sakna etter jordras

  90 menneske er framleis sakna etter det enorme jordraset ved byen Oso i delstaten Washington i USA tidlegare denne veka. Minst 25 menneske har mist livet. Oso ligg 89 km nordaust for Seattle.

Fireåring reddet ut fra jordskred.
Under pressekonferansen i dag snakket Obama om jordskredet som tok flere menneskliv i Washington forrige lørdag.
Det er 108 navn på listen over mennesker som er meldt savnet eller som det ikke er gjort rede for etter jordskredet i helgen.Jordskredet skjedde i en fjellside i Snohomish fylke utenfor byen Seattle i Washington lørdag. Det var i alt 49 boliger og andre bygg i området som ble rammet av det ødeleggende skredet.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no