NRK Meny
Jordskred i India
Foto: STR / Afp

Jordskred i India

Oppsummert

Over hundre mennesker skal være begravd i et jordskred som har rammet et området på østkysten av India. 15 personer er til nå funnet døde, mens fem skal være reddet ut i live, skriver TV-stasjonen CNN-IBN.

 • 80 fortsatt savnet etter jordskred

  Rundt 80 personer er fortsatt savnet etter et jordskred vest i India torsdag. Redningsmannskapene frykter personene er omkommet, men letearbeidet fortsetter i helgen. 73 mennesker er funnet døde etter skredet i delstaten Maharashtra, ifølge NTB.

 • Oppjusterer dødstallene

  15 personer er funnet døde etter jordraset på østkysten av India, opplyser indiske myndigheter. Over 150 personer kan være begravd, melder den indiske TV-stasjonen IBN-CNN.

 • Ti personer funnet døde

  Indiske myndigheter tror mellom 150 og 200 mennesker er begravd i jordraset i landet. Redningsmannskap på stedet. Minst ti personer er funnet døde i skredet, melder den indiske TV-kanalen CNN-IBN.

 • Minst fem døde i skred

  – Redningsarbeidet er vanskelig på grunn av gjørmete veier, opplyser indiske myndigheter til TV-stasjonen CNN-IBN. Fem mennesker er til nå funnet døde, mens fem er reddet ut i livet, melder TV-stasjonen.

  Jordskred i India
  Foto: STR / Afp
 • – 50 hus ødelagt

  – Nesten 50 hus er ødelagt etter jordskredet og vi frykter at 150 mennesker er begravd. Redningsmannskap er nå på vei, sier leder for kriseberedskapen i India til AFP.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no