Marshal Hotel i Hualien, øst på Taiwan
Foto: Str / AFP

Jordskjelv på Taiwan

Oppsummert

Et jordskjelv har rammet cirka 20 kilometer utenfor havnebyen Hualien 6. februar 2018. Skjelvet er målt til en styrke på 6,4, og det var grunt, kun 1 kilometer dypt, ifølge US Geological Survey.

 • 85 framleis sakna på Taiwan

  På Taiwan er 85 menneske framleis sakna etter at fleire bygg, mellom anna eit hotell, raste saman etter jordskjelvet tysdag. Styresmaktene trur fleire er i live i ruinane. Fire menneske er stadfesta omkomne og 240 er skadde etter jordskjelvet.

 • Minst 170 savnet etter jordskjelv

  Redningsmenn arbeider onsdag morgen lokal tid med å redde ut minst fem personer som er fanget i ruinene på Taiwan, skriver AP. 170 personer er ifølge nyhetsbyrået fremdeles ikke gjort rede for.

 • Over 200 skadde på Taiwan

  Over 200 mennesker er skadde etter jordskjelvet på Taiwan, sier lokale myndigheter ifølge AP. To hotellansatte er døde. Jordskjelvet rammet nordøst i landet med en styrke på 6,4 tidligere i dag.

 • Hotellansatte døde i jordskjelv

  De to omkomne i jordskjelvet på Taiwan var ansatte på hotellet som raste sammen tidligere i kveld, sier lokale myndigheter ifølge AP. Til sammen er 144 skadet etter skjelvet som traff nordøst i landet, ifølge myndighetene.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no