A damaged local town hall is seen in Mabini, Davao Del Sur, Philippines after a magnitude 6.6 earthquake struck
Foto: Jaypee Catalan / Reuters

Jordskjelv på Filippinane

Oppsummert

Eit jordskjelv med styrke 6,6 råka øya Mindanao på Filippinene tysdag morgon. 21 personar er så langt bekrefta døde, og fleire er skada.

 • Eitt barn døydde etter jordskjelv

  Styresmaktene i sør-Filippinane opplyser at eitt barn omkom etter jordskjelvet som råka utanfor Davao søndag, melder Reuters. Jordskjelvet hadde ein styrke på 6.8. Det er framleis uvisst kor store skadar det er i etterkant av skjelvet.

 • 21 døde etter jordskjelv

  Antall døde etter to kraftige jordskjelv på Filippinene har steget til 21, ifølge myndighetene i landet. Jordskjelvet tirsdag målte 6,6 på Richters skala. Fortsatt mangler mange vann og mat, og flere tusen mennesker mistet hjemmene sine.

  En kvinne på en båre i Davao får oppfølging etter å ha måttet gå utendørs etter jordskjelvet på Filippinene tirsdag. Alle skoler og kontorer er stengt, og pasienter må ut av sykehus.
  Foto: AP
 • To personar døde etter jordskjelv

  To personar har mista livet etter jordskjelvet med styrke 6,6 sør i Filippinane tysdag. Fleire personar skal vere skada. Skjelvet har blant anna ført til skadar på infrastruktur.

 • 15-åring død på Filippinene

  En 15 år gammel elev omkom etter å ha blitt truffet av fallende gjenstander under et jordskjelv med styrke 6,6 på øya Mindanao på Filippinene tirsdag morgen. Det første dødsfallet ble meldt inn i provinsen Davao Del Sur.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no