NRK Meny

Jordskjelv i Stillehavet

 • Tsunamifaren over ved Ny-Caledonia

  Det er ikkje meldt om skadar etter jordskjelvet på 7 i styrke utanfor Ny-Caledonia i Stillehavet, skriv AFP. Det blei sendt ut tsunamivarsel for Vanuatu og Ny-Caledonia, men trusselen er no over, opplyser tsunamivarslingssenteret for Stillehavet.

 • Jordskjelv på 7.3 ved Ny-Caledonia

  Et jordskjelv med en styrke på 7.3 på Richters skala har rammet øst for Australia ved Ny-Caledonia i Stillehavet, ifølge det amerikanske jordskjelvsenteret USGS. Det melder Reuters. Ifølge nyhetsbyrået er det sendt ut tsunamivarsel etter skjelvet.

 • Kraftig jordskjelv i Stillehavet

  Det amerikanske jordskjelvsenteret melder om eit jordskjelv på 6,4 i styrke, 69 kilometer aust for Ny-Caledonia i Stillehavet. Det melder Reuters. Ifølgje tsunamivarslingssenteret for Stillehavet er det ikkje fare for at ein tsunami skal råke Hawaii.

 • Jordskjelv på 6,9 nær Samoa

  Det har vært et jordskjelv på 6,9 om lag 192 kilometer utenfor Apia, hovedstaden på Samoa. Dybden på skjelvet var 32 kilometer. Stillehavets tsunami-varslingssenter melder at det ikke er fare for noen tsunami. Det skriver Reuters.

  Laster kart, vennligst vent...
 • Jordskjelv på 7.0 i Stillehavet

  Et jordskjelv på 7,0 har gått i nærheten av Ny-Caledonia i Stillehavet, melder Reuters. Episenteret skal ha vært 117 kilometer øst for byen Tadine, opplyser USAs geologiske undersøkelse (USGS). Det skal ikke være sendt ut tsunamivarsel.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no