Jordskjelv i Stillehavet

 • Jordskjelv i Stillehavet

  Et jordskjelv med en styrke på 8,2 har blitt registrert i Stillehavet, ikke langt fra øystaten Tonga. Det opplyser USAs senter for geologisk undersøkelse. Det har så langt ikke kommet meldinger om at jordskjelvet har forårsaket skader.

  Laster Twitter-innhold
 • Tsunamifaren over ved Ny-Caledonia

  Det er ikkje meldt om skadar etter jordskjelvet på 7 i styrke utanfor Ny-Caledonia i Stillehavet, skriv AFP. Det blei sendt ut tsunamivarsel for Vanuatu og Ny-Caledonia, men trusselen er no over, opplyser tsunamivarslingssenteret for Stillehavet.

 • Jordskjelv på 7.3 ved Ny-Caledonia

  Et jordskjelv med en styrke på 7.3 på Richters skala har rammet øst for Australia ved Ny-Caledonia i Stillehavet, ifølge det amerikanske jordskjelvsenteret USGS. Det melder Reuters. Ifølge nyhetsbyrået er det sendt ut tsunamivarsel etter skjelvet.

 • Kraftig jordskjelv i Stillehavet

  Det amerikanske jordskjelvsenteret melder om eit jordskjelv på 6,4 i styrke, 69 kilometer aust for Ny-Caledonia i Stillehavet. Det melder Reuters. Ifølgje tsunamivarslingssenteret for Stillehavet er det ikkje fare for at ein tsunami skal råke Hawaii.

 • Jordskjelv på 6,9 nær Samoa

  Det har vært et jordskjelv på 6,9 om lag 192 kilometer utenfor Apia, hovedstaden på Samoa. Dybden på skjelvet var 32 kilometer. Stillehavets tsunami-varslingssenter melder at det ikke er fare for noen tsunami. Det skriver Reuters.

  Laster kart, vennligst vent...

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no