Innbyggere i Mamuju på Sulawesi i Indonesia undersøker skadene etter jordskjelvet fredag.
Foto: Rudy Akdyaksyah / AP

Jordskjelv i Indonesia

Oppsummert

Flere personer er døde og mange er skadet etter at et kraftig jordskjelv intraff på øya Sulawesi i Indonesia. Episenteret var seks kilometer nordøst for byen Majene.

 • Dødstala stig i Indonesia

  Talet på døde etter jordskjelvet på Sulawesi i Indonesia har stige til 73. Det opplyser styresmaktene. Jordskjelvet målte 6,2, og råka øya på fredag,

  Innbyggere i Mamuju på Sulawesi i Indonesia undersøker skadene etter jordskjelvet fredag.
  Foto: Rudy Akdyaksyah / AP
 • Mer enn 50 døde etter jordskjelv

  Minst 56 personer er så langt døde i det kraftige jordskjelvet som rystet øya Sulawesi i Indonesia fredag, ifølge indonesiske myndigheter. Mer enn 820 mennesker ble skadd og om lag 15.000 har flyktet fra hjemmene sine på grunn av skjelvet.

 • Kraftig etterskjelv på Sulawesi 

  Et skjelv med styrke på 6,2 i Richters skala rystet lørdag Sulawesi i Indonesia der minst 42 er døde og over 600 ble skadd etter fredagens kraftige og grunne skjelv. Det er ikke meldt om ytterligere skader som følge av lørdagene etterskjelv.

 • Kraftig etterskjelv på Sulawesi

  Et skjelv med styrke på 5,0 rystet lørdag Sulawesi i Indonesia der minst 42 er døde og over 600 ble skadd etter fredagens kraftige og grunne skjelv. Det er ikke meldt om ytterligere skader som følge av lørdagene etterskjelv,

 • Høyrer rop frå ruinane

  Dødstala stig etter jordskjelvet i Indonesia. Hundrevis er skadde og minst 26 personar har omkome. I byen Mamuju har fleire hundre bygg rast saman, og redningsmannskapane seier at fleire er sperra inne i dei samanraste bygga.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no