Hopp til innhold
Jonas Gahr Støre
Foto: Junge, Heiko / NTB scanpix

Jonas Gahr Støre med ny bok

Oppsummert

Tirsdag lanserer Jonas Gahr Støre (Ap) boka «I bevegelse», som handler om utfordringene i vårt århundre. Yrkesfagene og godt håndverk må få bedre status enn i dag blant elever og folk flest, mener arbeiderpartilederen.

 • Mer skeptisk til private løsninger

  Jonas Gahr Støre sier han har blitt mer skeptisk til private løsninger på offentlige problemer de siste åra. - Flytoget vil sikkert gå på skinner uansett hvem som eier selskapet, men eierskapet er viktig for å sikre samfunnets strategiske interesser, sier Støre.

  Jonas Gahr Støre
 • – Jeg ønsket å skrive om framtiden

  – Da vi tapte valget i fjor ventet en lite fristende tilværelse, å sitte på kontoret og vente på å flytte ut. Jeg ønsket ikke å skrive en erindringsbok, men skrive om politikk her og nå og veien framover. Boka fikk energi og drivkraft i et møte med Jonas Bals, sier Jonas Gahr Støre under boklanseringen tirsdag.

 • Jonas Gahr Støre lanserer bok

  Cappelen Damm lanserer boken «I bevegelse» av Jonas Gahr Støre og Jonas Bals og holder pressekonferanse tirsdag klokken 10.00. I boken tar Støre til orde for å tenke nytt i utdanningspolitikken.

  DIREKTE: Boklansering, Jonas Gahr Støre
 • – Kritisk mangel på fagarbeidere

  Yrkesfagene og godt håndverk må få bedre status enn i dag blant elever og folk flest, mener arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre.

  Støre mener det er for mange akademikere
Jonas Gahr Støre
DIREKTE: Boklansering, Jonas Gahr Støre
Støre mener det er for mange akademikere

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no