NRK Meny
Janne Jemtland-saken
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Jemtland-saken

Oppsummert

Lørdag 13. januar ble Janne Jemtland funnet død i Glomma. 36-åringen ble meldt savnet fra sitt hjem i Brumunddal i Hedmark natt til 29. desember 2017. Politiet har pågrepet og siktet ektemannen for drapet.

 • Har en drapsteori

  – Politiet har en teori om hvordan Janne Jemtland ble drept som forklarer sporene som har vært sentrale i saken, sier politiadvokat Andre van der Eynden. Han vil ikke si noe om dødsårsaken.

 • Janne Jemtland ble drept hjemme

  Janne Jemtland (36) ble drept hjemme på gården hvor hun bodde, opplyser politiet fredag. – Ektemannen erkjenner ikke straffskyld for drap, men knytter seg til situasjonen hvor Janne Jemtland døde, sier politiadvokat André van der Eynden.

 • Ble drept hjemme

  Janne Jemtland ble drept hjemme på eiendommen sin i Ellevsætervegen i Veldre. Det sier politiet på en pressekonferanse i dag. – Ektemannen erkjenner ikke straffskyld for drap, men knytter seg til situasjonen hvor Janne Jemtland døde, sier politiet.

 • Ransaket MC-klubb i Stange

  Politiet har i ettermiddag ransaket lokalene til en motorsykkelklubb i Stange, der den drapssiktede ektemannen til Janne Jemtland var styremedlem til i går. Ifølge Hamar Arbeiderblad, skjer ransakingen i forbindelse med etterforskningen i drapssaken.

 • Janne Jemtland identifisert

  Død kvinne identifisert som Janne Jemtland, ifølge obduksjonsrapport. Jemtland ble funnet i Glomma lørdag 13. januar. Politiet kan foreløpig ikke si noe om dødsårsaken, men vil kunne si noe mer om dette lenger ut i etterforskningen.

Politiet med pressekonferanse om drapssaken i Brumunddal

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no