NRK Meny
Pressekonferanse om drapet på Janne Jemtland
Foto: Bjørn Erik Rygg Lunde / NRK

Jemtland-saken

Oppsummert

Lørdag 13. januar ble Janne Jemtland funnet død i Glomma. 36-åringen ble meldt savnet fra sitt hjem i Brumunddal i Hedmark natt til 29. desember 2017. Politiet har pågrepet og siktet ektemannen for drapet.

 • Anker ikke fengslingskjennelsen

  Den drapssiktede ektemannen til Janne Jemtland anker ikke fengslingskjennelsen fra Hedmarken tingrett. Det opplyser forsvarer Ida Andenæs. Mannen begjærte seg løslatt, men ble varetektsfengslet i 12 nye uker.

 • Jemtlandsaken for retten i november

  Saken mot den siktede i Janne Jemtland-saken kommer opp i Hedmarken tingrett 12 november. Det er satt av tre uker til saken. I går ble det klart at den drapsiktede ektemannen til Janne Jemtland ble varetektsfengslet i 12 nye uker. Politiet regner med å avslutte etterforskningen før sommerferien.

 • Ber om fengsling i 12 nye uker

  Politiet ber om fengsling i 12 nye uker for den siktede i Janne Jemtland-saken, opplyser politiet i en pressemelding. En løslatelse av siktede før hovedforhandling er etter påtalemyndighetens syn egnet til å støte allmennhetens rettsfølelse.

 • Ber om 12 nye uker i varetekt

  Den drapssiktede ektemannen til Janne Jemtland vil begjære seg løslatt, mens politiet ber om 12 nye uker i varetekt. Politiet mener det vil støte folks rettsfølelse å løslate ham før saken komme for retten. Fengslingsspørsmålet behandles på mandag.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no