NRK Meny
Pressekonferanse om drapet på Janne Jemtland
Foto: Bjørn Erik Rygg Lunde / NRK

Jemtland-saken

Oppsummert

Lørdag 13. januar ble Janne Jemtland funnet død i Glomma. 36-åringen ble meldt savnet fra sitt hjem i Brumunddal i Hedmark natt til 29. desember 2017. Politiet har pågrepet og siktet ektemannen for drapet.

 • I varetekt til slutten av september

  Hedmarken tingrett varetektsfengsler Janne Jemtlands drapssiktede ektemann til slutten av september. Ektemannen samtykket ikke til videre varetektsfengsling, men tingretten fant ingen grunn til å løslate ham fra varetekt.

  Janne Jemtland og funnsted
 • Ber om forlenget fengsling

  Politiet ønsker å varetektsfengsle den drapssiktede ektemannen til Janne Jemtland i ytterligere tolv uker. Fengslingsmøtet blir avholdt mandag neste uke, opplyser Innlandet politidistrikt

 • Ber om 12 nye uker i Jemtlandsaken

  Påtalemyndighetene har bedt om fengsling i 12 nye uker for den siktede i Janne Jemtland-saken. Politiet venter fortsatt på den endelige obduksjonsrapporten, det pågår også undersøkelser av våpenet som ble funnet 8. mai

 • Ber om forlenga varetekt

  Politiet kommer til å be om forlenget varetektsfengsling av den drapssiktede ektemannen til Janne Jemtland. Kjennelsen i Hedmarken tingrett fra april, om 12 ukers varetektsfengsling, går ut mandag. Den siktedes forsvarer, Ida Andenæs, sier at hennes klient ennå ikke har tatt stilling til hva han vil gjøre.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no