NRK Meny
Janne Jemtland-saken
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Jemtland-saken

Oppsummert

Lørdag 13. januar ble Janne Jemtland funnet død i Glomma. 36-åringen ble meldt savnet fra sitt hjem i Brumunddal i Hedmark natt til 29. desember 2017. Politiet har pågrepet og siktet ektemannen for drapet.

 • Ransaket MC-klubb i Stange

  Politiet har i ettermiddag ransaket lokalene til en motorsykkelklubb i Stange, der den drapssiktede ektemannen til Janne Jemtland var styremedlem til i går. Ifølge Hamar Arbeiderblad, skjer ransakingen i forbindelse med etterforskningen i drapssaken.

 • Janne Jemtland identifisert

  Død kvinne identifisert som Janne Jemtland, ifølge obduksjonsrapport. Jemtland ble funnet i Glomma lørdag 13. januar. Politiet kan foreløpig ikke si noe om dødsårsaken, men vil kunne si noe mer om dette lenger ut i etterforskningen.

 • Siste nytt om Brumunddal-saken

  Politiet med pressekonferanse om drapssaken i Brumunddal
 • Varetektsfengslet i fire uker

  Ektemannen til savnede Janne Jemtland er varetektsfengslet i fire uker, to av dem i fullstendig isolasjon. Han er siktet for å ha drept kona si. Lørdag ble en kvinne funnet død i Glomma i Våler og politiet tror det er den savnede de fant søndag.

 • Venter foreløpig obduksjonsrapport

  Politiet har ikke fått svar på den foreløpige obduksjonsrapporten av den døde kvinnen som ble funnet i Glomma lørdag. Rapporten kommer tidligst sent i mandag kveld, skriver politiet i en pressemelding.

Politiet med pressekonferanse om drapssaken i Brumunddal

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no