Hopp til innhold

Jeger savnet i Snåsa

  • Savnet jeger funnet død

    En død mann ble lørdag funnet i området der letemannskaper har søkt etter en savnet jeger i Snåsa i Nord-Trøndelag. – Vi mener det er den savnede jegeren som er funnet, sier operasjonsleder Lars Letnes i Nord-Trøndelag politidistrikt.

  • Leteaksjonen avsluttes i Snåsa

    Politiet melder lørdag kveld at de har grunn til å tro at personen som ble funnet død i Snåsa lørdag kveld, er den savnede mannen jegeren i området. En 56 år gammel jeger har vært savnet i området siden tirsdag. Leteaksjonen avsluttes.

  • Stor leteaksjon etter savnet jeger

    Mellom 150 og 200 personer deltar fredag i søket etter en 56 år gammel jeger som ble meldt savnet tidligere i uken. Jegeren skulle etter planen ha kommet tilbake fra en ni timer lang jakttur ved 20-tiden tirsdag kveld.

  • Leting etter jeger i Snåsa

    Ti mann med nattkikkert, termisk kamera og hund leter etter den 56 år gamle jegeren som er savnet etter en jakttur i Snåsa i Nord-Trøndelag onsdag. Når det lysner fredag vil opptil 200 personer, redningshunder og helikopter delta i letingen.

  • Stor leteaksjon etter savnet jeger

    Store styrker søker etter en 56 år gammel mann som er savnet etter en jakttur i området Grisbakfjella i Snåsa i Nord-Trøndelag. Familien meldte mannen savnet onsdag formiddag etter at han ikke kom ned fra fjellet som avtalt tirsdag kveld.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no