skilleBanner kroningsjubileet skille_slutt
Nyheter/Innenriks/valg/valg 2003 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Innenriks > Valg > Valg 2003 Sist oppdatert 14:48
Valg 2003
Alt om valg 2003.
Alt om valget i ditt distrikt:
 
NRK Nyheter
Tlf: 23 04 80 00
Faks: 23 04 71 77
nettnyheter­@nrk.no
Adresse: 0340 Oslo

Publikumsservice
Tlf: 815 65 900
info@nrk.no


Nyhetsredaktør:
Rune Nøstvik
Ansvarlig redaktør NRK.no: Are Nundal

Tips NRK Nyheter:
nyheter@nrk.no
Tips alle nyhets­redaksjonene
Tlf: 23 04 80 00

 
Samleside: VALG 2003: PARTILEDERNE SVARER

Pressa sitt favoritt-offer

- Det gjeld å ikkje "deppe", skriv KrF-leiar Valgerd Svarstad Haugland. I nettmøte på NRK.no vart ho spurd korleis det var å vere pressa sitt favoritt-offer.

Opnar for Ap-samarbeid

I fleire byar kan RV avgjere kven som får makta etter valet. Partileiar Torstein Dahle opnar for RV-støtte til Ap slik at Rune Gerhardsen får styre byrådet i Oslo.

Ynskjer ikkje million-innvandring

RV er kjend for å ville ha ein million innvandrarar til Noreg, men det talet står ikkje RV-leiar Torstein Dahle inne for. Onsdag stilte Dahle i nettmøte på NRK.no og til utspørjing i Her og Nå.

Usynlege RV i nettmøte

Under nettmøtet på NRK.no onsdag vart RV-leiar Torstein Dahle skulda for å vere usynleg. Dahle var samd, men skulda på media.

Vil ikkje gi jobbgaranti

Jens Stoltenberg trur det er mogeleg å gi alle i Oslo tilbod om jobb, skule eller tiltak innan eitt år. Men han vil ikkje gi ein slik garanti for heile landet.

Ikkje 6-timarsdag no

- Eg forstår godt at du gjerne vil ha 6 timarsdag med full løn, men eg trur ikkje det blir innført i overskueleg framtid, svarar Jens Stoltenberg i nettmøte på NRK.no.

Måtte ha to forsøk

- Er det riktig av Bush å krevje pengar til Irak når FN ikkje får bestemme meir? Det var spørsmålet Jan Petersen måtte ha to forsøk på å svare på under måndagens nettmøte.

Sponheim forsvarer stor stat

Venstre-leiar Lars Sponheim forsvarer at staten esar ut under Venstre og Høgre sitt styre. Statsadministrasjonen har vokse med meir enn tusen tilsette sidan Sponheim & co. kom til makta. LES OGSÅ: Vil ha gassferjer

SV vil fronte skatten

- Skattedebatten er egentlig en verdidebatt, skriv SV-leiar Kristin Halvorsen i nettmøte på nrk.no. Ho lovar å fronte skatt som noko positivt på NRK1 i kveld.

Vil ikkje slakte bøndene

- Alle forstår at ein bonde må få meir igjen for kjøtet frå oksen enn det foret han stappar inn gjennom mulen, seier Lars Sponheim. Han vil sikre fortsatt høge tollsatsar og unngå å bli eit symbol på bondeslakt.

FLERE SAKER

Start fleskespillet Start valgtesten Ta valgskolen
Det store valgfleskspillet
 
LES OM VALGET I DIN KOMMUNE
10 SISTE NYHETER
Følg debattane i
Stortinget på
direkten.
Video Video  Lyd Lyd
30 SISTE VALGNYHETER FRA HELE LANDET
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no