skilleIngrid Alexandra bannerskille_slutt
Toppbanner 2_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Innenriks > Kongehuset > Prinsessebryllupet Sist oppdatert 11:17
Ansvarlige for bryllupssidene:
Tor Berre og Erik Bolstad
Telefon:
23 04 26 43 (Oslo)
73 88 12 00 (Tyholt)
Les gjerne gjennom
før du sender inn spørsmål!

 

Prinsesse på vift

Prinsesse Märtha Louise og hennes ektemann Ari Behn har foreløpig klart å bevare hemmeligheten om hvor de drog på bryllupsreise. Siste observasjon ble gjort i Brussel, der de byttet fra Forsvarets Falcon Jet til sivilt rutefly.

Publisert 26.05.2002 12:54. Oppdatert 26.05.2002 13:23.
Av Ernst Larsen

Hvorfor valgte det nygifte paret å reise nettopp fra Brussel da de reiste på bryllupsreise?
Ifølge VG var det Brussel som var målet da de nygifte satte seg i Forsvarets eksklusive Falcon Jet natt til i går på Værnes. I Brussel skal de ha byttet til sivilt rutefly.

Og ifølge venner av paret som VG har snakket med, har de planer om å bli borte i tre uker.

Firenze som avledning?

Ari Behn sa halvt spøkefullt i NRK-intervjuet som ble sendt før bryllupet, at de skulle på bryllupsreise til Firenze i Italia. Dette er imidlertid trolig nok en avledningsmanøver, et forsøk på å forlede sensasjonshungrige pressefolk.

Det store spørsmålet er hvorfor paret valgte akkurat Brussel som utgangspunkt for sin videre ferd. Flyplassen er ikke akkurat kjent som et av navene i internasjonal flytrafikk. Da ville Frankfurt, London, Amsterdam eller Paris vært bedre utgangspunkt.

Kanskje det var for å dra til Casablanca i Marokko.

Afrika neste?

Det Brussel kan by på av daglige avganger til eksotiske reisemål er hovedsaklig land som Marokko, Kamerun, Tunisia og ikke minst Belgias tidligere koloni Kongo. Men borgerkrigsrammede Kinshasa er neppe noe drømmereisemål for et forelsket par.

Casablanca i Marokko kan derimot godt være målet. Ari Behn har uttrykt begeistring for kystbyen i det nordafrikanske landet og Royal Air Maroc hadde en flyavgang klokka 08.30 i går morges til byen som Ingrid Bergman og Humphrey Bogart gjorde berømt i filmen fra 1942.

En god del av avgangene fra Brussel går til Italia, og hvis Firenze virkelig var parets mål for ferden, kunne de tatt Brussels Airlines fly med avgang klokka 10 lørdag formiddag.

LENKER
Siste saker:

 
Vær med på hele Norges gratulasjon til Märtha og Ari
10 SISTE KONGEHUSET
10 SISTE NYHETER
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no