skilleIngrid Alexandra bannerskille_slutt
Toppbanner 2_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Innenriks > Kongehuset > Prinsessebryllupet Sist oppdatert 11:17
Ansvarlige for bryllupssidene:
Tor Berre og Erik Bolstad
Telefon:
23 04 26 43 (Oslo)
73 88 12 00 (Tyholt)
Les gjerne gjennom
før du sender inn spørsmål!

 

Ingen galla for Hvermannsen

Bare 100 billetter er lagt ut for salg til festforestillinga i Olavshallen kvelden før prinsessebryllupet. Resten av de 1200 plassene er reservert for mer prominente gjester.

Publisert 05.04.2002 12:47.
Morten Abel spiller for Märtha og Ari
Trondheimssolistene, Morten Abel, Brazz Brothers og Randi Stene er blant artistene som skal underholde de feststemte. Den jevne trønder må nok nøye seg med tv-overføringa seinere på kvelden.

250 billetter er reservert for Slottet, mens Regjeringa, Utenriksdepartementet og andre offentlige institusjoner har forkjøpsrett på 800 andre. Er det billetter igjen etter denne runden, vil de også bli solgt åpent.

Lokal profil

Det gjør også Andrew Strong
Andrew Strong fra The Commitments er den internasjonale størrelsen på programmet som ble offentliggjort i dag. Midt-norske navn som Brazz-brødrene, Randi Stene, Ingvil Barkve, Holmberg Dansekompani og Travelling Strawberries gir arrangementet en sterk lokal profil. Produsent Søren Hiorth har lagt vekt på å kombinere det lokale med et bredt spekter av artister. Pop-yndlingen Sondre Lerche fra Bergen vil nok falle i smak hos mange på programmet som ble offentliggjort i dag.

Overraskelse

Hele konsertprogrammet er ikke offentliggjort i dag. Et av innslagene skal være en overraskelse som ikke avsløres før showet.

TV-overføring

og Sondre Lerche
Det er Trondheim kommune som holder fest for Prinsesse Martha Louise og Ari Behn, deres gjester samt vanlig publikum dagen før det store bryllupet. Fra før er det kjent at brudgommens egen forlover, skuespiller Kåre Conradi skal være konferansier under varieteen.

Festforestillinga starter klokka 1800, og det hele overføres i fjernsyn, på NRK1, to timer seinere.



Siste saker:

 
Vær med på hele Norges gratulasjon til Märtha og Ari
10 SISTE KONGEHUSET
10 SISTE NYHETER
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no