NRK Meny

Indonesia

 • Fiskebåter i full fyr

  Brannmannskaper i Indonesia forsøker å slukke brannene i flere fiskebåter ved havna i Denpasar på den populære turistøya Bali. Flere titalls båter har tatt fyr og det stiger massiv røyk opp fra området.

  TOPSHOT-INDONESIA-ACCIDENT
  Foto: SONNY TUMBELAKA / AFP
 • Dødstallet stiger etter ferjeulykke

  Dødstallet har steget til 29 etter at en ferje kjørte på grunn utenfor kysten av Indonesia, ifølge myndighetene. Fremdeles er 41 personer savnet. «KM Lestari Maju» hadde omkring 140 mennesker og 150 kjøretøy om bord da ferja kjørte på grunn tirsdag.

 • Tolv døde i fergeulykke i Indonesia

  Minst tolv personer døde da en ferge kjørte på grunn utenfor kysten av Indonesia, ifølge myndighetene. Over 100 personer er ikke gjort rede for, opplyser en talsperson for politiet ifølge lokal TV.

 • Avsluttar søk etter antatt omkomne

  Indonesiske myndigheiter har avslutta søket etter dei 164 antatt omkomne som var om bord på treferja som sank på Tobasjøen 18. juni. Ein anonym myndigheitsperson seier til AP at familiane til dei sakna har motsett seg at søket skulle bli innstilt.

 • Dømt for terrorangrep fra cella

  I Indonesia er en muslimsk leder dømt til døden for terror. Aman Abdurrahman er funnet skyldig i å ha ledet en rekke terrorangrep fra cella si i et fengsel i Jakarta, melder Reuters. Han er mistenkt for å være IS-sympatisør.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no