Brann på Thon Hotel i Wergelandsveien i Oslo sentrum

Hotellbrann i Oslo

Oppsummert

Onsdag 26. mars begynte det å brenne i et hotellrom på Thon Hotel i Oslo sentrum. Minst en person ble meldt skadd. Brannmannskapene fikk raskt kontroll over situasjonen.

 • – 150 personer evakuert

  – Gjestene er flyttet til et nærliggende hotell. Cirka 150 personer er evakuert. Så langt er det bare meld om en skadd person, men det er uvisst i hvor stor grad, opplyser politiet til NRK.

 • – Usikkert skadeomfang

  – Brannen er slukket og vi har kontroll på situasjonen. Fortsatt er det mye røyk i bygget, men vi har ikke oversikt over skadeomfanget. Brannen skal ikke ha spredt seg, sier operasjonsleder Andre Kråkenes til NRK.

  Brann på Thon Hotel i Wergelandsveien i Oslo sentrum
 • Hotellet evakueres etter brann

  Et ukjent antall hotellansatte og gjester er evakuert fra Thon Hotel. Politiet kan ikke utelukke at det vil bli meldt om flere skadde. – Det er altfor tidlig å si noe om brannårsaken, sier politiet til NRK.

 • – Flammer står ut av rommet

  – Det står flammer ut av det ene rommet i tredje etasje. En person er tatt ut og er skadet. Foreløpig har vi bare fått melding om at dette gjelder ett rom, sier operasjonsleder ved Oslo politidistrikt Andre Kråkenes til NRK.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no