Hopp til innhold

Hillary Clinton

Oppsummert

Tidligere presidentkandidat og utenriksminister i USA Hillary Clinton er i Norge for å delta på en markering av kvinnedagen på BI i Oslo.

  • Hillary Clinton blir professor

    Tidligere utenriksminister og presidentkandidat i USA, Hillary Clinton, blir professor i internasjonale studier ved det prestisjetunge Columbia-universitetet i New York.

    I en uttalelse sier Clinton selv at hun ser fram til å hjelpe Columbia-universitetet med å utdanne en neste generasjon amerikanske og internasjonale politiske ledere, skriver NTB-AP.

  • Hillary Clinton kommer til Norge

    Hillary Clinton kommer til Oslo i desember, skriver VG. Den tidligere amerikanske utenriksministeren og presidentkandidaten skal delta på årets fredsprisforum.

  • Hillary Clinton har testet positivt for koronaviruset

    USAs tidligere presidentkandidat, Hillary Clinton, har testet positivt for koronaviruset.

    – Jeg har milde symptomer, og føler meg bra. Jeg er mer takknemlig enn noen gang for at vaksinen beskytter mot alvorlig sykdomsforløp, skriver hun på Twitter.

    Hun skriver også at ektemannen, Bill, har testet negativt men har hjemmekarantene.

    Samtidig oppfordrer hun også uvaksinerte om å ta vaksinen.

  • Hillary Clintons politiske thriller blir film

    Boka «State of Terror», en politisk thriller som USAs tidligere utenriksminister og førstedame Hillary Clinton har skrevet, blir spillefilm.

    Clinton har skrevet boka, som ble gitt ut sammen med forfatter Louise Penny, og de to skal ifølge Deadline også være produsenter på filmen. Rettighetene er kjøpt av produksjonsselskapet Madison Wells, som vil gi ut filmen, ifølge NTB.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no