Haugesund: 18-åring knivstukket

Oppsummert

En 18-åring ble knivstukket på en fest i Haugesund fredag kveld. Personen ble alvorlig skadd etter flere knivstikk.

 • Nektar straffskuld

  Den 16 år gamle guten som er sikta for å ha forsøkt å drepa ein 18 år gamal mann med kniv i Haugesund, nektar straffskuld for det han er sikta for. Det seier gutens forsvarar, Sverre Hetland, til Haugesunds avis. Guten er ueinig i politiet sin klassifisering av handlinga. Knivstikkinga skjedde på ein privat fest fredag kveld, og 16-åringen blei tatt av politiet seinare på natta.

 • Ein person sikta for drapsforsøk

  Ein 16 år gammal gut blei like etter klokka 04:00 i natt arrestert og sikta for drapsforsøk etter at ein 18 år gammal mann blei knivstukken i Haugesund fredag kveld, skriv politiet i Sør-Vest i ei pressemelding. Avhøyr vil etter planen skje i dag.

 • Knivstukket 18-åring behandlet

  En 18-åring som fredag ble alvorlig skadd etter flere knivstikk på en fest i Haugesund, gjennomgikk intensiv behandling i natt. Politiet har avhørt mange vitner, opp mot 25 personer var til stede på festen. Det er foreløpig ingen pågripelser i saken.

 • En person knivstukket i Haugesund

  En person er fraktet til sykehus med ukjent skadeomfang etter en knivstikking i Haugesund. Det skriver politiet på Twitter. Knivstikkingen skal ha skjedd på en fest, og politiet søker etter en mistenkt som har dratt fra stedet.

  Laster Twitter-innhold

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no