Haiangrep i Australia

 • Mann drept av hai i Australia

  En mann er død etter at han ble angrepet av en hai ved det populære reisemålet Whitsunday Islands i Australia mandag ettermiddag. 33-åringen ble påført omfattende skader i beina og håndleddene, opplyser ambulansetjenesten i delstaten Queensland.

 • To haiangrep på 24 timer

  En kvinne er kritisk skadd og et barn er alvorlig skadd etter å ha blitt bitt angrepet av hai ved øygruppen Whitsundays i Queensland i Australia. Begge ble bitt i beinet. Haiangrep har økt ved feriestedet etter at vannsport ble mer populært.

 • Hai tok jafs av kano

  En 39 år gammel mann fra Australia slapp fra det med skrekken da en hai angrep kajakken hans og sørget for at den begynte å ta inn vann, skriver Courier Mail. Haiangrepet skjedde åtte kilometer fra land i Moreton Bay utenfor Brisbane.

 • Dykker drept av hai utenfor Perth

  En 60 år gammel kvinne ble drept av en stor hai da hun dykket utenfor Australias vestkyst, få dager etter at en surfer ble angrepet av en hai i samme region.

 • Hardt skadd etter angrep av hai

  En mann i 30 årene ble hardt skadd da han snorklet utenfor kysten av nordøst Australia og ble angrepet av en hai. Han overlevde ved å kjempe mot haien twittrer Sky News. Det var totalt 22 haiangrep registrert i Australia i fjor.

  Laster Twitter-innhold

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no