NRK Meny
Politi ved sperring etter gullsmedran
Foto: Thomas Marthinsen / NRK

Gullsmedran i Oslo

Oppsummert

Politiet har nå innledet et tett samarbeid med svensk politi etter at en gullsmedforretning på Vestli i Oslo ble ranet av bevæpnede menn. - Vår hovedteori er at vi har med et svensk miljø å gjøre, sier Einar Aas, leder for seksjon for organisert kriminalitet i Oslo politidistrikt.

 • Ingen mistenkte etter gullsmedran

  Politiet har fortsatt ingen mistenkte etter ranet av gullsmedbutikken David-Andersen i Oslo sentrum. Raneren forsvant ned på Stortinget T-banestasjon. Politiet mener han gikk ut i Akersgata eller Lillegrensen, men alle videospor slutter på stasjonen.

 • Nekter skyld i gullsmedran

  Seks av sju tiltalte erkjenner ikke straffskyld for gullsmedranet på Grønland i Oslo i mars i fjor. Èn erkjente medvirkning til ranet da rettssaken startet i dag. Ranerne fikk med seg varer for ca 1,4 millioner kroner.

 • Sju svensker tiltalt for ran

  Sju svenske statsborgere er tiltalt for å ha ranet en gullsmed på Grønland i Oslo i mars i fjor. Det melder VG. Påtalemyndigheten mener ranet var godt planlagt. To tiltalte har erkjent medvirkning.

 • Mann pågrepet for gullsmedran

  En mann som har vært mistenkt for ranet mot en gullsmed i Oslo har selv meldt seg for politiet i Sverige. Politiet mener at det fortsatt er personer med tilknytning til ranet som er på frifot.


 • Klart hovedspor i gullsmedranet

  Politiet i Oslo har et klart hovedspor i etterforskningen av det grove ranet av gullsmedforretningen på Grønland sist helg, melder NTB. – Vår hovedteori er at vi har med et svensk miljø å gjøre, sier politiet.

Vitne forteller hva han så etter gullsmed-ranet på Vestli.
Politiets veisperring i Trondheimsveien i Oslo etter ranet av gullsmeden på Vestli.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no