NRK Meny
Stor grasbrann på Sotra
Foto: John S. Ågotnes / 03030-tipser

Gressbrann på Sotra

Oppsummert

Lørdag ble det meldt om en stor gressbrann på Ågåtnes på Sotra. Det brant i rundt to mål.

 • Anmeldes etter Sotra-brannen

  – Vedkommende har vært helt åpen på hva som har skjedd, og slo alarm da han ikke kunne kontrollere bråtebrannen, sier Sotra-lensmann, Helge Stave. Han sier alle branner anmeldes, og at det er for tidlig å si om mannen får noen reaksjoner.

 • Etterslukkingen fortsetter på Sotra

  Brannmannskapene holder fortsatt på å etterslukke lyngbrannen på Sotra. Søndag ettermiddag jobbet et mannskap på 18 personer med etterslukkingen av den omfattende brannen. Rundt tre kvadratkilometer skal ha brent opp, melder NTB.

 • Etterslukking av lyngbrann i gang

  Brannmannskapene startet i morges med etterslukking av den omfattende lyngbrannen på Sotra i Hordaland. Brannen ble utløst av ulovlig bråtebrenning lørdag. Tre personer var involvert i bråtebrenningen. Politiet vil opprette straffesak mot dem

 • Lyngbrann under kontroll

  Brannvesenet har kontroll over lyngbrannen på Ågotnes på Sotra, og det er ikke lenger åpne flammer. Det opplyser politiet i Hordaland. Brannen startet da tre personer drev ulovlig bråtebrenning lørdag formiddag.

 • Ingen åpne flammer på Sotra

  Hordaland politidistrikt melder at det ikke er noen åpne flammer å se etter terrengbrannen på Sotra i dag. Brannvesenet vil likevel holde vakt i området i hele natt. I morgen vil helikopteret jobbe videre med slukking.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no