Plakat for Grammy-prisen 2018
Foto: JEWEL SAMAD / AFP

Grammy 2018

Oppsummert

Morten Lindberg og Stargate-duoen Mikkel Storleer Eriksen og Tor Erik Hermansen var alle nominert til årets Grammy, men ingen av dem endte opp med en pris. Bruno Mars vant alle de seks prisene han var nominert til.

 • Bruno Mars med storeslem på Grammy

  Bruno Mars vant alle prisene han var nominert til under årets Grammy-utdeling, blant annet den største prisen, årets album, med sitt «24K Magic».

 • Ingen Grammy til Stargate

  Stargate-duoen og Morten Lindberg nådde ikke opp under Grammy-utdelingen i natt. Det gjorde derimot The Weeknds listetoppede «Starboy», som norske Cashmere Cat har bidratt til.

 • Ingen Grammy-pris til Stargate

  Den norske duoen Stargate var nominert til årets låt med sangen «Issues», men det var Bruno Mars med «That's What I Like» som stakk av med seieren.

 • Ingen pris til «Flower Boy»

  «Tyler, The Creator – Flower Boy» var nominert til årets rapalbum, men vant ingen pris. Anna Lotterud, kjent under artistnavnet Anna of the North, synger på to av albumets sanger. Prisen gikk til Kendrick Lamar med «Damn».

 • Nordmann vant Grammy

  The Weeknds «Starboy» vant prisen for beste urbane moderne album under årets Grammy. Magnus August Høiberg, musikkprodusenten Cashmere Cat, er involvert i fire låter på det millionselgende albumet.

  Pstereofestivalen 2013 - Cashmere Cat
  Foto: Hans H. Bjørstad

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no