Skyting på restaurant i Dhaka, Bangladesh
Foto: Ap

Gisseldrama på restaurant i Dhaka

Oppsummert

Væpnede menn tok seg inn på restauranten Holey Artisan Bakery i hovedstaden i Bangladesh fredag, og tok rundt 35 personer som gisler. Natt til lørdag ble stedet stormet. Seks angripere, to politifolk og 20 gisler er drept.

  • Overlevende etter Dhaka-angrep død

    18-åringen var kjøkkenhjelp i kafeen, og ble arrestert etter angrepet som kostet 22 mennesker livet. Fem angripere ble drept, og to personer ble pågrepet. Nå har en av dem dødd i fengselet. Familien sier han ble torturert til døde, skriver NTB.

  • Kister til terrorofre fløyet hjem

    Kistene med de sju japanske statsborgerne som ble drept i terroraksjonen i Dhaka i Bangladesh ble fløyet hjem til Japan sent mandag kveld. Flyet landet i Tokyo like før midnatt mandag, norsk tid. Til sammen 20 gjester ble drept av ekstreme islamister fredag på en restaurant i Dhaka.

  • Kister til terrorofre fløyet hjem

    Kistene med de sju japanske statsborgerne som ble drept i terroraksjonen i Dhaka i Bangladesh ble fløyet hjem til Japan sent i går kveld. Flyet landet i Tokyo like før midnatt norsk tid. Til sammen 20 gjester på en restautant i Dhaka ble drept av ekstreme islamister fredag.

Politi og soldater i Gulshan-distriktet i Dhaka i anledning angrep mot restaurant

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no