NRK Meny
George Michael hadde egentlig sluttet med store turnéer men annonserer nå en stor Europaturné.
Foto: Carl Abrams / AP

George Michael er død

Oppsummert

– Det er med stor sorg at vi kan bekrefte at vår elskede sønn, bror og venn, George, sovnet stille inn i sitt hjem i julen, opplyser en talsperson for den tidligere Wham-vokalisten i en pressemelding natt til 2.juledag.

 • George Michael begravet

  Den britiske popartisten George Michael ble begravet i dag, tre måneder etter hans død. Det skriver Sky News. Det var kun en liten, privat seremoni for familie og nære venner, skriver avisa. Artisten ble funnet død i sitt hjem første juledag.

 • George Michael døydde naturleg

  Popstjerna George Michael hadde ein hjartesjukdom og døydde av naturlege årsaker, viser obduksjonsrapporten. Michael blei funnen død i heimen sin 25. desember i fjor. I dag blei resultatet av obduksjonsrapporten lagt fram.

 • Ridgeley tynget av Michaels død

  Andrew Ridgeley, den andre halvdelen av duoen George Michael slo gjennom med, Wham, skriver på Twitter at han er tynget av tapet av vennen. – Meg, hans kjære, hans venner, musikkverdenen og resten av verden. Elsket for alltid, skriver Ridgeley.

  Laster Twitter-innhold
 • Lady Gaga sørger

  Den amerikanske artisten Lady Gaga sørger over nyheten om at George Micahel er død. Hvorfor tar 2016 bort alle disse legendene? Skriver hun på twitter

  Laster Twitter-innhold

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no