Gasseksplosjon i bygård i Paris
Foto: PHILIPPE TANGUY / Afp

Gasseksplosjon i Paris

Oppsummert

Minst fem personer er skadd etter en gasseksplosjon i en bygård i sentrum av den franske hovedstaden. Beboere i området er evakuert skriver The Independent.

 • Trolig gasskomfyr som eksploderte

  Den kraftige eksplosjonen i Paris i dag ble trolig forårsaket av en gasskomfyr, melder franske medier. Le Parisien skriver at brannvesenet har slukket den påfølgende brannen, men at deler av bygningen har kollapset.

 • Bygård ødelagt etter eksplosjon

  – Brannvesenet har slukket brannen, men det var en eksplosjon og deler av bygningen har kollapset, sier en restauranteier i nabolaget til Le Parisien. Ifølge politiet er det trolig en gasseksplosjon som rammet bygården nær Latinerkvartalet i Paris.

  FRANCE-EXPLOSION-FIRE
  Foto: DOMINIQUE FAGET / Afp
 • Flere evakuert etter eksplosjon

  Beboere i området i Paris der det har vært en eksplosjon, er evakuert, skriver The Independent. Flere medier melder at det er en gasseksplosjon.

  Laster Twitter-innhold
 • Stor gasseksplosjon i Paris

  Flere franske medier, blant andre Le Figaro, melder om en stor gasseksplosjon i sentrum av Paris. Bilder som er postlagt på twitter viser en bygning hvor flere etasjer delvis har rast sammen.Eksplosjonen skal ha skjedd i nærheten av Latinerkvarteret.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no