Hopp til innhold
Mazyar Keshvari
Foto: Marit Kolberg / NRK

Mazyar Keshvari

Oppsummert

Stortingsrepresentant Mazyar Keshvari (tidligere Frp) ble i oktober 2019 dømt til sju måneders ubetinget fengsel for å levert falske reiseregninger til Stortinget i flere år. Dommen er anket og skal opp for lagmannsretten.

  • Keshvari-saken i Høyesterett

    Høyesterett behandler ankesaken mot Mazyar Keshvari (Frp) i dag. Den tidligere stortingsrepresentanten ble dømt til sju måneders fengsel i tingretten, for å ha levert falske reiseregninger til Stortinget. Lagmannsretten var enig med tingretten.

  • Saken mot Keshvari skal behandles

    Saken mot bedrageridømte Mazyar Keshvari skal tas opp til behandling i Høyesterett. Keshvari ble i mai dømt til sju måneders fengsel for juks med reiseregninger på Stortinget. Han har hele tiden erkjent forholdet og beklaget.

  • Kesvhari dømt til fengsel

    En fersk dom fra Eidsivating lagmannsrett viser at lagmannsretten er enig i tingrettens utmåling av straffen mot stortingsrepresentant Mazyar Keshvari. Det skriver Dagens Næringsliv. Dermed blir dommen på sju måneders fengsel fra tingretten stående.

  • Ankesaken mot Keshvari er utsatt

    Saken mot stortingsrepresentant Mazyar Keshvari skulle starte i Eidsivating lagmannsrett 30. mars, men er nå utsatt på ubestemt tid, skriver Aftenposten. Keshvari ble i oktober dømt for grovt bedrageri for juks med reiseregninger på Stortinget.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no