Mazyar Keshvari
Foto: Marit Kolberg / NRK

Frp-topp Mazyar Keshvari

Oppsummert

Stortingsrepresentant Mazyar Keshvari (Frp) har ifølge Aftenposten levert udokumenterte reiseregninger for 450.000 kroner. Ved en rekke av reisene, kan avisa motbevise at han var på reise. Stortinget har anmeldt Keshvari til politiet.

 • Keshvari melder seg ut av Frp

  Mazyar Keshvari melder seg ut av Fremskritts partiet, melder NTB. Frps stortingsrepresentant innrømmer å ha levert fiktive reiseregninger for 450.000 kroner. Han er siktet for grovt bedrageri og rettssaken starter i Nedre Romerike tingrett i dag.

 • Keshvari-saken for retten i dag

  Bedragerisaken mot stortingsrepresentant Mazyar Keshvari (Frp) avvikles fredag. Han har erkjent forholdet, og saken går som en tilståelsessak i retten. Påtalemyndigheten har varslet at det vil bli lagt ned påstand om halvannet års ubetinget fengsel.

 • Vil ha fengsel for Keshvari

  Påtalemyndigheten kommer til å be om ett år og seks måneders ubetinget fengsel for bedragerisiktede Mazyar Keshvari. Keshvari er siktet for grovt bedrageri da han var fast representant på Stortinget fra 2014 til 2018. Han har erkjent forholdet.

 • Erkjenner falske reiseregninger

  Frp-politiker Mazyar Keshvari erkjenner å ha levert regninger for fiktive reiser for 450.000 kroner, melder Aftenposten. Keshvari er siktet for grovt bedrageri og har sagt seg villig til å la straffesaken bli behandlet som en tilståelsesdom.

  Mazyar Keshvari
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no